Connect with us

ATLETISM

Toate secţiile de la CSM Zalău au reluat pregătirile la stadion

După o pauză de aproape patru luni cauzată de pandemia de coronavirus, sportivii de la Clubul Sportiv Municipal Zalău au putut reveni luni pe stadion pentru reluarea antrenamentelor. Deocamdată, sportivi se pregătesc în grupuri restrânse, până la noi prevederi


Dorul de sport a fost mare. Pandemia de coronavirus a pus pe stop tot sportul, iar sportivii au fost nevoiţi să se pregătească în casă sau în curte, după posibilităţi, individual.

Această pregătire nu se poate compara cu cea făcut în mod organizat la club, astfel că lumea a ajuns să ducă dorul antrenamentelor organizate şi bineînţeles, al competiţiilor oficiale.

După o pauză de aproape patru luni, Stadionul Municipal din Zalău şi-a redeschis porţile luni, 22 iunie, spre marea satisfacţie a sportivilor şi nu numai.

Odată cu această redeschidere a Stadionului Municipal a coincis şi cu revenirea la antrenamente a sportivilor de la CSM Zalău.

Astfel, toate secţiile de la Clubul Sportiv Municipal Zalău au reluat pregătirile, iar sportivii se antrenează în grupuri restrânse, respectând toate normele în vigoare.

“Toate secţiile de la CSM Zalău au revenit la pregătire. Totul se face pe bază de programare, cu distanţare socială, dezinfecţie şi antrenamentele se desfăşoară în special afară. În prima fază ne axăm pe pregătire afară şi vedem ce va mai fi de la 1 iulie”, ne-a transmis Silviu Mureşan, directorul CSM Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM