Connect with us

DIVIZIA A1

Răzvan Mihalcea şi Mihai Mărieş, ofertaţi de SCM Zalău


Cei doi internaţionali au fost pe lista de achiziţii a noii echipe de volei din Zalău, dar până la urmă Mihalcea şi Mărieş vor continua să joace în sezonul următor tot la Dinamo Bucureşti


Planul celor de la secţia de volei din cadrul SCM Zalău este de a forma o echipă competitivă, mai ales că încă din primul sezon, noua echipă de volei a oraşului îşi doreşte să se bată la primele locuri.

Deocamdată trebuie să aştepte avizul favorabil din partea FRV, pentru ca SCM Zalău să fie primită în Divizia A1, dar până atunci, conducerea lucrează la formarea lotului. Încă de la început au fost contactaţi jucătorii români, de valoare, iar pe lista celor de la SCM s-au aflat şi doi voleibalişti care au făcut performanţă în trecut, la Zalău.

Răzvan Mihalcea şi Mihai Mărieş au fost doriţi de noua echipă a Zalăulu şi chiar dacă cei doi au petrecut perioade bune sub Meseş, până la urmă, atât Mihalcea, cât şi Mărieş vor rămâne la Dinamo. Cei doi voleibalişti au şi fost confirmaţi în lotul bucureştenilor pentru sezonul următor. “După transferul anunţat al internaţionalului Gabriel Cherbeleaţă (universal), managementul echipei a asigurat continuitatea unui grup format din cinci voleibalişti: Răzvan Mihalcea (centru), Codrin Mocanu (centru), Ionuţ Manda (ridicător), Mihai Mărieş (libero) şi Alexandru Ionescu (universal)”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo.

Formaţia bucureşteană se anunţă o candidată la primele locuri, iar zilele trecute şi-au prelungit contractele şi doi dintre cei mai valoroşi voleibalişti din ultimele două sezoane, Maicon Leite şi Maia Gomes.

Timp de 8 ani, Răzvan Mihalcea a jucat la Zalău,unde a câştigat cam tot ce se putea în România, medaliile de aur, argint şi bronz, dar şi Cupa României.Răzvan Mihalcea a fost campion al României în anii 2012 şi 2017, vicecampion al României de patru ori (2014, 2015, 2016, 2019), a obţinut medalie de bronz în anul 2013, dar şi trei Cupe ale României (2012, 2015 și 2016).

Originar din Baia Mare, Mihai Mărieş a jucat ani buni în Sălaj. Mai întâi, la Remat Zalău, cu care a câştigat trei titluri, după care în anul 2015 a fost la CS Phoenix Şimleu Silvaniei. Mărieş a mai trecut pe la SCMU Craiova, iar din 2017 joacă pentru Dinamo Bucureşti.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1