Connect with us

Ştiri din Sălaj

Asistenta medicală din Şimleu Silvaniei s-a VINDECAT de coronavirus


Femeia în vârstă de 48 de ani a fost externată mierrcuri, după ce s-a vindecat. Din fericire, niciunul din contacţii ei direcţi nu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus


Cadrul medical confirmat cu coronavirus pe 17 iunie s-a vindecat şi a fost externat. Mai mult, starea de sănătate a femeii depistate pozitiv este una foarte bună.

Din câte se pare, femeia a fost supusă la trei teste pentru coronavirus – un test a ieşit pozitiv, apoi au urmat două negative, conform surselor medicale. Se pare că aceasta a avut pneumonie.

Imediat după ce femeia a fost confirmată cu coronavirus au fost testaţi atât colegii de la muncă, cât şi familia acesteia, rezultatele fiind negative.

Reamintim că o asistentă medicală de la Spitalul Orăşenesc “dr. Ioan Puşcaş” a fost confirmată pe 17 iunie, pozitiv cu noul coronavirus. Din câte se pare, aceasta ar fi luat virusul tocmai din spital.

Aceasta locuia în Nuşfalău, fiind astfel primul caz din comună.  Familia persoanei infectate s-a aflat în izolare.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Şimleu, Mihai Vigu ne-a transmis că se face dezinfecţie cu regularitate în spital, în timp ce reprezentanţii DSP nu au vrut să facă niciun fel de declaraţie.

“Se face dezinfecţie tot timpul la spitalul nostru. Măsurile sunt stricte”, ne-a declarat acesta.

Prefectura Sălaj ne-a transmis însă că există o anchetă în desfăşurare.

“Ancheta privind cazul persoanei infectate de la Simleu Silvaniei este in desfasurare. Imediat ce vom avea concluziile, vi le vom comunica”, transmite Prefectura.

Să mai amintim că în Şimleu Silvaniei au fost până acum patru persoane depistate pozitiv, iar o persoană a decedat.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj