Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău, pregătire spartană începând de la 1 iulie!


Începând de săptămâna viitoare, jucătorii de la SCM Zalău vor reveni la antrenamente pentru a pregăti startul sezonului 2020 – 2021. Aproape nouă săptămâni de pregătire vor fi până la primul meci oficial din campionat, deja fiind planificate şi primele jocuri amicale


De la mijlocul lunii martie, SCM Zalău şi-a suspendat activitatea din cauza epidemiei de coronavirus, iar jucătorii au fost luni bune în şomaj tehnic. După patru luni de pauză, fotbaliştii vor reveni la treabă chiar din prima zi a lunii iulie, miercurea viitoare fiind programată reunirea lotului. Din data de 1 iulie, SCM Zalău va începe pregătirile pentru sezonul viitor, unul de la care gruparea zălăuană are aşteptări mari, obiectivele propuse fiind îndrăzneţe.

Startul campionatului următor din Liga a III-a este prevăzut pentru 28 august, astfel că până atunci, SCM Zalău va avea la dispoziţie aproape nouă săptămâni de pregătire.

Antrenorul Marius Paşca a fixat programul de pregătire din această vară şi deja au fost planificate primele  jocuri amicale, care vor fi cu Minaur Baia Mare, grupare ce se luptă pentru promovarea în Liga a II-a. Primul joc urmează să se dispute pe 11 iulie, iar al doilea pe 15 iulie, dar SCM Zalău intenţionează să mai joace un amical şi cu ACS FC Recea, cealaltă grupare maramureşeană angrenată în barajul pentru Liga a II-a.

După data de 20 iulie, SCM Zalău urmează să plece într-un cantonament, iar primele meciuri oficiale ar uma să le dispute la început de august, când începe o nouă ediţie a Cupei României. FRF a anunţat că până la startul campionatului vor avea loc trei etape din Cupa României, competiţie în care SCM Zalău ar putea prinde câtea meciuri oficiale înainte de începerea Ligii a III-a.

“Pe data de 1 iulie preconizăm să începem pregătirile, iar deja  am şi stabilit câteva meciuri de verificare.Sper să se intre într-o stare de normalitate începând cu 1 iulie  şi să ne putem pregăti. Avem programate două jocuri cu Minaur Baia Mare şi suntem în discuţii şi cu cei de la ACS FC Recea. Ne-ar prinde bine astfel de jocuri în luna iulie şi am avea ocazia să ne măsurăm forţele cu două echipe care se luptă pentru promovarea în Liga a II-a”, ne-a declarat Marius Paşca.

Tehnicianul susţine că în această perioadă este nevoie de mai multe săptămâni de pregătire, în condiţiile în care jucătorii vin după o pauză îndelungată.

“Avem aproape nouă săptămâni de pregătire şi consider că este nevoie, deoarece nu ne-am mai antrenat în colectiv din martie. Sunt convins că băieţii s-au mai pregătit şi acasă, astfel că nu vom începe pregătirile de la zero. Ne dorim ca în cele două luni să disputăm cât mai multe jocuri amicale, fiindcă avem nevoie.  Chiar ne vor prinde bine şi jocurile din Cupa României, programate la început de august”, a mai spus Marius Paşca

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL