Connect with us

FOTBAL

Alexandru Cherecheş: “Îmi propun să ajung în Liga 1 cu Concordia Chiajna”


Fotbalistul din Şimleu Silvaniei a semnat pe doi ani cu gruparea ilfoveană, cu care speră să promoveze în prima ligă chiar din sezonul viitor. Chiar dacă va juca în continuare tot la Liga a II-a, fundaşul consideră că a făcut un pas în faţă în cariera sa


În cei doi ani petrecuţi la ASU Poli Timişoara, Alexandru Cherecheş a dobândit experienţă la nivelul ligii secunde, iar evoluţiile sale bune au atras atenţia mai multor grupări. Fundaşul din Şimleu Silvaniei era la final de contract cu gruparea bănăţeană, astfel că de serviciile sale s-au interesat mai multe echipe, chiar şi din prima ligă. Au fost discuţii şi despre un posibil transfer la Dinamo Bucureşti, dar până la urmă, Cherecheş nu a mai ajuns în prima ligă.

Speră să o facă în sezonul următor, cu Concordia Chiajna, formaţie cu care fotbalistul de 23 de ani a şi semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

“Consider că am făcut o alegere bună. Chiajna este o echipă  care are vechime în Liga 1 şi cred că este doar o chestiune de timp până vor reveni din nou în prima ligă. Îmi propun să ajung în Liga 1 cu Concordia Chiajna şi evident acesta este obiectivul. O echipă precum Chiajna, la ce condiţii şi jucători are, nu ar putea să aibă ca şi obiectiv decât promovarea”, ne-a declarat Alexandru Cherecheş.

Chiar dacă şi în următorul sezon va evolua tot în Liga a II-a, Alexandru Cherecheş consideră că odată cu transferul la Concordia a făcut un pas în faţă.

“Eu consider că am făcut un pas înainte, pentru că cei de la Chiajna au o echipă puternică, este din zona Bucureştiului şi şansele sunt mult mai mari să mă vadă cineva de la Liga 1. Totul depinde de mine şi de prestaţiile mele”, a spus Cherecheş.

Şimleuanul a început în această săptămână  pregătirile pentru noul sezon, sub comanda antrenorului Florin Bratu.

În sezonul trecut de Liga a II-a, Alexandru Cherecheş a jucat în toate cele 22 de etape pentru ASU Poli Timişoara, fiind titular în toate jocurile.

Înainte să ajungă la ASU Poli Timişoara, Alexandru Cherecheş a mai jucat în Liga a III-a la Naţional Sebiş, Performanţa Ighiu, ACS Poli Timişoara II şi Milenium Giarmata. În Sălaj, Alexandru Cherecheş a jucat la nivel de juniori pentru Viitorul Zalău şi CS Barcău Nuşfalău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL