Connect with us

DIVERSE

FOTO. Teqball-ul a debutat şi în Zalău, la Baza Sportivă Onix!


Prima partidă demonstrativă  la simplu a avut loc vineri, între Ghiţă Ciule – director regional în cadrul FMR – şi Mihai Jugrestean – conducător şi jucător la echipa Dandonia. Din acest final de săptămâna, doritorii de mişcare şi de o nouă experienţă în acest sport pot face rezervări la Baza Sportivă Onix, masa pentru practicarea acestui joc fiind pusă la dispoziţie între orele 09.00 – 17.00


Un nou sport îşi face simţită prezenţa la Baza Sportivă Onix, acolo unde din această săptămână se poate jucat teqball – sport ce îl are ca şi ambasador pe Ronaldinho, fostul internaţional al Braziliei.

Asociaţia Club Sporitv Onix – organizatorul campionatului de minifotbal – a achiziţionat o masă specială pentru practicarea acestui sport, care va fi pusă la dispoziţia celor doritori de mişcare şi de o nouă experienţă.

Mai întâi de toate, a avut loc şi debutul oficial al acestui sport la Baza Sportivă Onix Traian, iar în cursul zilei de vineri s-a jucat prima partidă la simplu. De-o parte şi de alta a mesei au fost Ghiţă Ciule  – director regional în cadrul FMR  şi Mihai Jugresteanconducător şi jucător la Dandonia.

A rezultat un joc spectaculos şi solicitant, după cum au spus şi cei doi jucători, care au făcut debutul oficial al acestui sport.

“Un nou sport foarte solicitant, foarte frumos având în vedere că, este pentru prima dată când joc. Cred că o sa prindă la cât mai mulţi iubitori de minifotbal. Este foarte spectaculos”, a spus Ghiţă Ciule.

“Un joc foarte spectaculos și solicitant, foarte diferit de tenis cu piciorul. Cu siguranță o să fie un câștig pentru iubitorii de sport (tenis cu piciorul şi minifotbal) din Zalău“, a precizat Mihai Jugrestean.

Tot vineri s-a jucat şi primul meci la dublu. Într-o echipă au făcut parte Ioan Onicaş şi Alexandru Turian, iar de cealaltă parte s-au aflat Ghiţă Ciule împreună cu Mihai Jugrestean.

Din acest final de săptămână masa pentru teqball este disponibilă pentru toţi iubitorii de mişcare, iar sâmbătă şi duminică, baza sportivă va fi deschisă pentru acest sport între orele 09.00 – 17.00.

Ca un bonus de iniţiere în acest sport, între orele 09.00 – 13.00, tegball-ul poate fi practicat GRATUIT la Baza Sportivă Onix Traian, cu rezervare în prealabil.

Mai multe informaţii şi rezervări la nr. de telefon: 0740.494903

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE