Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău vrea să coopteze în lot şi juniori din judeţ!


La reunirea de luna viitoare, gruparea de sub Meseş va aduce în pregătire mai mulţi juniori din judeţ, cu potenţial, pe care antrenorul Marius Paşca vrea să-i integreze la echipă


Dacă în vara trecută a fost presată de timp, iar în iarnă de obiectivul pe care îl avea de îndeplinit, acum SCM Zalău îşi poate face liniştit strategia pentru sezonul viitor.

Conducerea tehnică îşi doreşte ca o parte dintre jucătorii aflaţi la final de contract să rămână la echipă, dar între timp se discută şi cu jucătorii pe care SCM doreşte să-i transfere. Deja s-a reuşit prima achiziţie, iar săptămâna trecută, fostul stelist Mihai Onicaş a semnat cu gruparea de sub Meseş. Alte două transferuri sunt pe cale să fie parafate, iar în aceste zile au loc negocieri cu jucătorii doriţi la echipă.

“Avem discuţii cu doi jucători pe care dorim să-i transferăm.  Este vorba de un mijlocaş şi un atacant, cu experienţă la Liga a III-a şi Liga a II-a. Acum Doru Ţârle este în procesul de negocieri şi sperăm să finalizeze cu succes”, a spus antrenorul Marius Paşca.

Planul celor de la SCM Zalău este de a se axa şi pe jucători din judeţ, astfel că la reunirea de săptămâna viitoare, în pregătire ar urma să vină mai mulţi juniori cu potenţial, pe care tehnicianul vrea să-i integreze la echipă.

O parte dintre aceşti juniori sunt de la Dumbrava Gîlgău şi CS Atletic, dar ar putea veni şi de la alte cluburi. În sezonul trecut, SCM Zalău a avut 24 de jucători în lot, dintre care nouă au fost sălăjeni.

“Am în vedere anumiţi jucători din judeţ, din 2000 – 2004 pe care vrem să-i aducem la echipă. Sunt 5 – 6 jucători care vor fi prezenţi la reunirea lotului. Sunt copii care pot să crească lângă noi şi apoi să joace în Liga a III-a. Este prematur să spunem că ei pot direct să joace titulari, dar fiind în sânul echipei şi având  condiţiile pe care le au şi ceilalţi, pot progresa. Deja am vorbit cu cei de la Dumbrava Gîlgău şi vrem să aducem doi juniori cu care eu am lucrat şi care din punct de vedere fizic ar face faţă. Mai sunt doi-trei juniori de la Atletic, şi sper să ajungem la un numitor comun. Pot veni şi alţii din judeţ, care au potenţial”, a spus Marius Paşca

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL