Connect with us

FOTBAL

Emil Ionaş: “Şansele campioanei din Sălaj sunt destul de mari de a promova în Liga a III-a”


În urma tragerii la sorţi a barajului pentru Liga a III-a, reprezentanta Sălajului se va duela cu campioanele din Maramureş şi Bistriţa-Năsăud, în faţa cărora, antrenorul de la Rapid Jibou consideră că şansele de promovare în Liga a III-a sunt mari pentru echipa ce va câştiga Liga a IV-a Sălaj


Încă de la anunţul Federaţiei de a schimba modalitatea de promovare în Liga a III-a, antrenorul Emil Ionaş era încrezător că un baraj în trei poate însemna şi ceva pozitiv pentru campioana Sălajului. Aşa a şi fost, deoarece la tragerea la sorţi a mini-turneelor, reprezentanta Sălajului a evitat-o pe CAO Oradea, pe campioana din Cluj şi Satu Mare şi a dat peste cei mai accesibili adversari.

Astfel, pentru promovare va avea loc un baraj între reprezentantele judeţelor Sălaj, Maramureş şi Bistriţa-Năsăud.

“Nu ne gândim la turneul de baraj. Noi trebui să batem Şimleul. Sigur că am urmărit tragerea la sorţi şi putem spune că şansele campioanei din Sălaj sunt destul de mari. Am mai spus-o că poate acest baraj în trei ne va ajuta şi uite că am avut noroc, iar campioana din Sălaj va da peste adversari accesibili, faţă de ce  adversari erau în Bihor, Cluj sau Satu Mare. Anul acesta, campioana Sălajului are şanse foarte mari de a promova”, a spus Emil Ionaş, antrenorul de la Rapid Jibou.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL