Connect with us

Feminin

O zălăuancă, în staff-ul tehnic al campioanei României la fotbal feminin!


Din această vară, în staff-ul tehnic al echipei “U” Olimpia Cluj a fost  cooptată Alexandra Ionuţaş, o tânără din Zalău, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, specializarea balneofiziokinetoterapie si recuperare medicală, care de profesie este fiziokinetoterapeut


Cea mai titrată echipă din fotbalul feminin românesc este “U” Olimpia Cluj, grupare ce de ani buni domină competiţia internă, dar care joacă cu succes şi în UEFA Women’s Champions League.

Gruparea clujeană a cărui preşedinte este un sălăjean – Alin Cioban – va juca din nou în luna octombrie în cea mai importantă competiţie europeană, iar în acest sens a decis să se întărească şi la nivelul staff-ului tehnic.

La “U” Olimpia Cluj a fost cooptată în staff-ul tehnic Alexandra Ionuţaş, o tânără din Zalău, absolventă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca, specializarea balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală, care de profesie este fiziokinetoterapeut.

“Faptul că voi fi în staff-ul echipei U Olimpia Cluj reprezintă pentru mine o oportunitate foarte mare. Este şi o provocare, o să încerc să dau tot ce este mai bun şi să fac o treaba bună la echipă, iar numarul de accidentări să scadă. Prevenţia este foarte importantă în orice sport”, ne-a declarat Alexandra Ionuţaş.

În staff-ul tehnic al clubului a mai fost cooptat Bogdan Părăvan, care va fi preparator fizic.

“Membrii noi în staff-ul tehnic al clubului!

Sezonul viitor este unul deosebit de solicitant, atât prin prisma programării grupelor UEFA Women’s Champions League în luna Octombrie, dar și prin faptul că selecționatele de fotbal feminin ale României au jocuri oficiale restante și turnee de calificare în perioada Septembrie – Decembrie.

Sănătatea sportivelor și pregătirea lor după această pauză nedorită, devin obiective prioritare, așa că s-a decis cooptarea specialistilor Bogdan Părăvan și Alexandra Ionuţaş în cadrul staff-ului tehnic.

Bogdan Părăvan, absolvent al Facultății de Educatie Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș Bolyai, și-a desăvârșit pregătirea de preparator fizic prin studierea principiilor de pregătire specifice școlii germane . În cadrul clubului va răspunde de strategia specifică pregatirii fizice, pentru toate grupele de junioare, dar în special la nivelul echipei de senioare.

Alexandra Ionuțaș, fiziokinetoterapeut de profesie, este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, specializarea balneofiziokineteterapie si recuperare medicală.Alexandra, va reprezenta un spectru extrem de important în viața oricărei echipe profesioniste, prevenția accidentărilor și recuperarea după efort, fiind esențiale în obținerea performanțelor pe plan sportiv. Le dorim mult succes celor doi specialiști alături de campioanele României!”, se arată în comunicatul oficial al echipei “U” Olimpia Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Feminin