Connect with us

FOTBAL

Ervin Kinczel pune fotbalul pe locul 2 şi se apucă de confecţii metalice!  

Aflat la final de contract, jucătorul din Carei nu va mai continua la gruparea zălăuană, urmând să aibă alte planuri din această vară. La fel ca şi “căpitanul” Răzvan Dulap şi Ervin Kinczel se apucă de muncit, la o firmă de confecţii metalice. “Trebuie să mă gândesc şi la viitor, fiindcă în Champions League nu voi mai juca. Voi lucra la o firmă de confecţii metalice, alături de tatăl şi unchiul meu”, ne-a spus jucătorul  


Fotbalul din Liga a III-a nu mai prezintă un interes crescut pentru unii jucători, care se gândesc şi la alte variante pentru a-şi asigura viitorul.

Doar la SCM Zalău, în această vară, doi jucători importanţi au decis să pună fotbalul pe locul secund şi să se apuce de muncit!

Astfel, la început de lună, Răzvan Dulap a plecat în Germania, pentru a munci în agricultură, iar jucătorul a anunţat că nu va reveni în România decât în luna august.În aceste condiţii, situaţia sa la SCM Zalău este incertă, el fiind oricum la final de contract pe data de 30 iunie.

Un alt jucător care a fost titular la gruparea zălăuană îşi schimbă opţiunile, iar fotbalul îl va trece pe locul secund. Este vorba de fundaşul Ervin Kinczel care a anunţat că se apucă de muncit în confecţii metalice, la o firmă pe care o deţine tatăl său, împreună cu un unchi.

Chiar dacă a avut şi o ofertă din ligile inferioare din Ungaria, Ervin Kinczel va mai juca fotbal doar de plăcere, în Liga a IV-a şi se va concentra mai mult pe noul job.

“Puteam merge în Ungaria, dar vreau să mă apuc de muncit, la o firmă de confecţii metalice, alături de tatăl meu şi unchiul meu. Fotbalul îl pun pe locul secund şi probabil voi mai juca doar la nivel de Liga a IV-a. Trebuie să mă gândesc şi la viitor, fiindcă în Champions League nu voi mai juca”, ne-a declarat Ervin Kinczel.

Ervin Kinczel: “Urez succes clubului şi colegilor. Să ajungă unde îşi doresc”

În două perioade a jucat Ervin Kinczel la Zalău. Prima dată a fost în sezonul 2014 – 2015, când a evoluat la FC Zalău, club cu care s-a clasat pe podiumul Seriei a V-a. Fotbalistul din Carei a revenit sub Meseş în vara trecută când a semnat pentru un sezon cu SCM.

Fundaşul a devenit un jucător de bază şi a jucat titular în mai toate meciurile, însă după doar un sezon, Ervin Kinczel se desparte de gruparea zălăuană, el fiind la final de contract pe 30 iunie.

“Contractul meu expiră săptămâna viitoare şi nu am mai vorbit cu nimeni de la club. Oricum, eu pun fotbalul pe locul 2 şi mă apuc de muncit. Urez succes clubului şi colegilor, să aibă un sezon bun şi să ajungă unde îşi doresc. Voi mai juca doar de plăcere, probabil în Liga a IV-a, la Carei”, ne-a declarat Ervin Kinczel.

Jucătorul de 26 de ani a făcut şi o comparaţie a celor două perioade petrecute la Zalău.

“Ca şi condiţii, au fost mai bune la SCM Zalău, dar ca şi ehipă, pot spune că la FC Zalău a fost mai bine, fiindcă am avut o echipă bună, unită, cu care am obţinut o clasare fruntaşă. Se vede că acum Primăria din Zalău investeşte mai mult în fotbal, dar din păcate a venit această pandemie şi nu am putut termina sezonul pe teren”.

Ervin Kinczel

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL