Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău au început antrenamentele la stadion

Sportivii de la secţia de box au început de luni să se pregătească la stadion, după ce baza sportivă aflată în subordinea Primăriei Zalău şi-a redeschis porţil


Începând de luni, 22 iunie, porţile Stadionului Municipal Zalău s-au redeschis, astfel că sportivii au putut să-şi reia pregătirile în incinta stadionului.

Printre sportivii care au revenit la treabă se numără cei de la secţia de box de la CSM Zalău.

Sigur, pugiliştii încă nu se pot pregăti în sală şi se antrează afară, respectând regulile în vigoare. Luni după-amiază, pugilitşii au început pregătirile la stadion şi deocamdată, la un antrenament participă cinci sportivi plus antrenorul.

De asemenea, sportivii vin direct echipaţi, iar după terminarea antrenamentului, aceştia se întorc acasă, pentru a face loc următoarei grupe. Antrenamentele se vor desfăşura atât dimineaţa, cât şi după amiază.

“Am reînceput antrenamentele şi deocamdată ne pregătim în grupuri de câte cinci sportivi plus antrenor. Respectăm normele în vigoare. În prezent, la secţia de box de la CSM Zalău sunt legitimaţi 36 de sportivi”, ne-a declarat antrenorul Adrian Popuţea.

Să mai spunem că în cazul pugiliştilor de la CSM Zalău care sunt din Şimleu Silvaniei, aceştia fac naveta la Zalău pentru pregătire.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX