Connect with us

DIVIZIA A1

Adrian Feher: “Avem acordul de la 6 – 7  jucători pe care noi i-am dorit la echipă”


Managerul secţiei de volei a precizat că deja lotul echipei prinde contur şi există înţelegeri verbale cu mai mulţi voleibalişti doriţi sub Meseş, astfel că în perioada următoare se vor semna contractele 


Începând de săptămâna trecută, echipa de volei din cadrul SCM Zalău este afiliată la Federaţia Română de Volei, astfel că acum urmează să se semneze contractele cu jucătorii şi cu persoanele ce vor face parte din staff-ul tehnic.

Oricum, în ultimele săptămâni, conducerea a lucrat la multe aspecte şi deja lotul este format în proporţii de peste 50%.

Deocamdată există acorduri verbale, care se vor concretiza şi în contracte în perioada următoare.

 “În această perioadă noi am lucrat şi aşteptăm să oficializăm contractele pe care deja le-am perfectat verbal. Avem acordul de la 6 – 7 jucători pe care noi i-am dorit la echipă”, a spus Adrian Feher, managerul secţiei de volei.

“Am încercat să ducem jucători sălăjeni, dar ne încurcă faptul că ei sunt sub contract cu alte echipe”

SCM Zalău a avut în plan să aducă la echipă cât mai mulţi jucători sălăjeni, iar Tudor Magdaş şi Rareş Bălean au fost principalele ţinte ale noii echipe, însă cei doi zălăuani se află sub contract cu alte echipe şi nu pot veni în momentul de faţă la SCM.

“Cu mare drag vrem să-i aducem acasă pe jucătorii sălăjeni, şi până la urmă îi vom aduce, dar dacă au contract nu depinde doar de noi  şi de ei, fiindcă la mijloc sunt cluburile de care ei aparţin”, a spus Adrian Feher.

Având în vedere că foarte puţini jucători români sunt acum liberi, SCM Zalău nu are încotro şi va trebui să apeleze şi la jucători străini pentru a-şi forma un lot valoros cu care să atace primele locuri în Divizia A1. În viitor, echipa de volei se va orienta şi spre jucătorii produşi de către Academia “Marius Lazăr” pe care o deţine antrenorul secund de la SCM Zalău.

“Eu am mare încredere şi în Academia “Marius Lazăr” care are câţiva jucători de viitor, iar schimbul de mâine ar fi asigurat”, a încheiat Adi Feher.

“Noi trebuie să aducem jucători buni, fiindcă vrem să facem şi o echipă puternică, care să facă performanţă, chiar dacă în echipă nu vom avea acum foarte mulţi sălăjeni. Vom transfera şi străini, fiindcă nu avem încotro, iar jucătorii români să fie de valoare.Scopul echipei de volei este de a aduce bucurie în sala de sport.  Până la urmă nici la handbal nu există handbaliste din Sălaj în echipă, dar sala este plină şi echipa aduce o mare bucurie şi satisfacţie iubitorilor de sport” – Adrian Feher

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1