Connect with us

Ştiri din Sălaj

O tânâră din comuna Creaca demonstrează că se poate face performanță și în școlile de la țară


Maria Mădălina Opriș provine dintr-o familie modestă din satul Prodănești, însă a demonstrat că și în învățământul din mediul rural se poate face performanță, promovând Evaluarea Națională cu media 9,95!


Nici Mariei și nici surorilor sale nu le este rușine să susțină că provin dintr-o familie modestă, dintr-un sat din Sălaj. Cu toate acestea, părinții lor se pot mândri că au trei fete extraordinare, care au reușit performanțe impresionante la învățătură.

Surorile sale, ambele ambolvente la Școala Gimnazială “Marcus Aurelius” din Creaca sunt deja studente în Cluj-Napoca, la drept, în timp ce mezina familiei a terminat anul acesta clasa  VIII-a.

Maria Mădălina Opriș este o tânără îndrăgită de profesori, cât și de colegi. Originară din satul Prodănești, comuna Creaca, perseverentă și ambițioasă, adolescenta a fost la doar un pas de a obține media zece la Evaluarea Națională. Nu a fost să fie, și a luat doar 9,95, o medie suficient de satisfăcătoare încât Maria să fie foarte încântată de rezultatul muncii sale. La fel de încântați sunt și profesorii de la această școală.

Directorul Gadiel Zaharie ne-a mărturisit că tânăra a fost mereu foarte ambițioasă și i-a plăcut mereu cartea.

Mai mult, Maria nu s-a remarcat doar acum la Evaluarea Națională, ci aceasta a fost mai tot timpul prezentă la olimpiadele și concursurile școlare care s-au desfășurat în județ, reprezentând cu cinste școala din comuna sa.

Să spunem că deși are medie pentru a putea alege orice liceu din județ, aceasta optează pentru a studia la Jibou, fiind mai aproape de casă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj