Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari a marcat al şaselea gol din acest campionat, chiar în poarta lui Dinamo


Fotbalistul zălăuan a contribuit din plin la victoria celor de la Sepsi cu Dinamo, scor 3 – 1, marcând al doilea gol al covăsnenilor din penalty. A fost a şasea reuşită a lui Vaşvari din acest campionat, zălăuanul fiind printre cei mai buni marcatori de la echipa antrenată de Leo Grozavu


Liga 1 s-a reluat de aproape două săptămâni, iar din play-off au avut loc două etape, în timp ce din play-out s-au disputat trei runde.

Echipele angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării au parte de un program infernal, cu meciuri din trei în trei zile, iar în această situaţie se află şi Sepsi, formaţie la care evoluează zălăuanul Gabriel Vaşvari.

Deja Sepsi a susţinut trei meciuri, cu AFC Hermannstadt, cu FC Voluntari şi cu Dinamo, iar duminică a obţinut prima victorie de la reluarea campionatului. Gruparea din Sfântu Gheorghe a reuşit să câştige tocmai pe terenul lui Dinamo, cu scorul de 3 – 1, la aceast succes contribuind din plin şi zălăuanul Gabriel Vaşvari. Fotbalistul de 33 de ani a reuşit să înscrie golul de 2 – 0, în minutul 80, dintr-o lovitură de la 11 m, înt-un moment important, în care echipa sa era deja în inferioritate numerică.

A fost al şaselea gol din acest campionat reuşit de Gabriel Vaşvari, care este printre cei mai buni marcatori la echipa lui Leo Grozavu, după Goran Karanovic şi Safranko Pavol, care au câte şapte goluri.

“A fost o victorie muncită, dar efortul a fost dublu din caza terenului şi a vremii. Nu a fost uşor ca în decurs de şapte zile să jucăm trei meciuri, iar de mâine intrăm din nou în cantonament fiindcă miercuri urmează al patrulea joc. Noi fiind angrenaţi şi în Cupa României jucăm tot din trei în trei zile, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm la Dinamo şi am obţinut 3 puncte de care aveam mare nevoie. Eram convins că va veni şi victoria, fiindcă cu cei de la Hermannstadt şi cu FC Voluntari am făcut jocuri bune, dar norocul nu a fost de partea noastră”, ne-a declarat Gabriel Vaşvari.

Cel mai constant jucător de la Sepsi a strâns din 2013 şi până acum 39 de goluri în Liga 1, iar mai bine de jumătate dintre acestea sunt din 11 m, Vaşvari fiind un specialist al loviturilor de la “punctul cu var”.

Pentru echipa zălăuanului urmează un alt meci important, Sepsi urmând să joace miercuri manşa tur a semifinalelor Cupei României cu Poli Iaşi.

“Mă bucur că mi-am ajutat echipa să plece cele 3 puncte de la Bucureşti. Asta este cel mai important pentru toată lumea, ca să putem aborda altfel jocul din Cupa României cu Poli Iaşi. Acest joc este la fel de important şi ne dorim să ajungem în finală. Pentru clubul nostru ar fi o performanţă importantă, dar nu va fi deloc uşor”, a mai spus Vaşvari.

Sepsi este pe locul 2 în play-out, cu 23 de puncte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL