Connect with us

TENIS

Tenismena Ioana Lung a luat 10 curat la Evaluarea Naţională!

Sportiva de la Palatul Copiilor uimeşte din nou şi după ce a devenit şef de promoţie la Şcoala Gimnazială “Gheorghe Lazăr”, Ioana a trecut cu brio şi peste testele de la Evaluarea Naţională. Tânăra îşi doreşte acum să-şi continue studiile la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău


Nu există o reţetă a succesului, însă cu siguranţă că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat şi munceşti în acest sens, orice vis poate deveni realitate.

Perseverenţa ar putea fi un alt ingredient cheie care contribuie la succes şi faptul că eşti dispus la sacrificii, este un mare avantaj. Ioana Lung a fost dispusă la astfel de sacrificii, a muncit, este perseverentă şi a reuşit. Şi-a dorit să facă performanţă atât în tenis, cât şi la şcoală.

În tenis este pe o parte ascendentă şi se poate mândri cu cele peste 80 de trofee obţinute şi cele peste 30 de turnee câştigate. Tenisul de câmp este un sport solicitant, dar cu toate acestea, Ioana Lung şi-a găsit timpul necesar pentru a excela şi la şcoală.

A învăţat şi şi-a dorit să fie în top şi a reuşit. Am avut plăcerea să anunţăm cititorii noştri şi nu numai despre faptul că Ioana Lung a devenit şef de promoţie la Şcoala Gimnazială “Gheorghe Lazăr” din Zalău.

După ce a absolvit cu brio opt clase, pentru Ioana Lung a urmat testele de la Evaluarea Naţională.

Aşa cum ne aşteptam, Ioana s-a descurcat excelent şi a reuşit să obţină media 10 curat la Evaluarea Naţională, după ce a primit nota 10, atât la proba scrisă la Limba şi literatura română, precum şi la proba scrisă la matematică.

Acum, pentru sportiva de la Palatul Copiilor din Zalău urmează admiterea la liceu, iar tânăra îşi doreşte să-şi continue studiile la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău.

“Sunt foarte bucuroasă sau mai bine zis împlinită! Ioana a fost copilul care a muncit enorm, zi de zi, dorind să-şi demonstreze calităţile! Şi, a reuşit. De fericirea ei radiez şi eu pentru că i-a fost răsplătită munca, efortul, sacrificiile! Nu a fost uşor, din contră, a fost greu, foarte greu. Însă, acum deţine cel mai frumos dar pe care îl putea primi. A demonstrat că valoarea este valoare indiferent de locul unde se află. Ioana, îţi mulţumim din suflet că ne-ai ales pe noi ca şi părinţi! Eşti o minune! Bravo! Bravooo!”, ne-a spus Paula Lung, mama Ioanei.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 24 iunie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS