Connect with us

FOTBAL

S-a decis. Liga a V-a nu se mai reia şi au fost desemnate câştigătoarele celor trei serii

După ce s-a decis îngheţarea campionatului din Liga a IV-a, excepţie făcând un baraj în dublă manşă între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou, cei de la AJF Sălaj au decis îngheţarea sezonului şi la Liga a V-a


În această după-amiază a avut loc întrunirea Comitetului Executiv al AJF Sălaj pentru stabilirea modalităţii de încheiere a sezonului fotbalistic din judeţ.

Pentru Liga a IV-a s-a optat pentru îngheţare cu menţiunea că va avea loc un baraj în dublă manşă între Sportul Şimleu şi Rapid Jibou.

Ei bine, pentru Liga a V-a, decizia a fost destul de clară şi cu unanimitate de voturi s-a optat pentru îngheţarea campionatului.

Totodată, aici nu s-a mai ţinut cont de faptul că unele echipe din fruntea clasamentului sunt despărţite de mai puţin de trei puncte sau chiar se află două echipe la egalitate de puncte şi s-a decis desemnarea câştigătoarelor în urma clasamentelor la zi.

Prin urmare, în Seria Est, câştigătoare a fost desemnată Rapid Zimbor, deşi gruparea condusă de Liviu Ciuca şi Gabriel Mureşan se afla la egalitate de puncte cu ACS Tihău. Însă, gruparea din comuna Surduc şi-a manifestat public dorinţa de a nu mai juca un meci oficial în acest sezon.

Situaţia este asemănătoare şi în Seria Centru, acolo unde Cetatea Buciumi şi Venus Borla se află pe primele două locuri, fiind de asemenea la egalitate de puncte. Dar, conform deciziei AJF Sălaj, echipa din Buciumi a fost desemnată câştigătoare.

În Seria Vest, ACS Bănişor-Peceiu, deşi s-a aflat la prima experienţă în Liga a V-a, gruparea condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac s-a comportat excelent şi înainte de a fi oprit campionatul se afla pe primul loc, având cu două puncte mai mult faţă de următoarele două clasate, Venus Giurtelec şi Inter Cizer.

De precizat este faptul că dintre cele trei echipe care au fost desemnate câştigătoare, doar două şi-au manifestat intenţia de a promova în Liga a IV-a, este vorba despre Rapid Zimor şi ACS Bănişor-Peceiu.

Totodată, Inter Cizer termină sezonul neînvinsă, însă îl încheie abia pe locul 3…

Să mai spunem faptul că şi Cupa României se va relua cu faza semifinalelor, în timp ce în luna august va debuta noul sezon competiţional.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL