Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Sezonul estival 2020 aduce modificări importante în Costineşti


Chiar şi în plin pandemie, cea mai atractivă staţiune de pe litoralul românesc – pentru tineri şi nu numai – şi-a continuat modernizarea infrastructurii locale. Motiv de bucurie pentru zecile de mii de turişi care îi trec pragul anual


Chiar dacă ultima perioadă nu a fost tocmai favorabilă pentru economia României, primarul din Costineşti îşi doreşte să dezvolte cât mai mult staţiunea şi să ofere experienţe plăcute turiştilor care îşi petrec vara aici.

Astfel, sezonul estival 2020 aduce modificări importante în Costineşti: asfaltarea mai multor străzi principale şi, nu numai, din Costineşti.

Proiectul de asfaltare are termen de finalizare pe 30 iunie, iar lucrările sunt deja în curs de încheiere.

Modernizarea infrastructurii locale nu doar că va favoriza circulaţia maşinilor în staţiune, ci va contribui şi la dezvoltarea turismului local.

Începând cu data de 20 iunie, turiştii care vor alege să-si petreacă vacanţa la Costineşti se vor bucura de modificările importante aduse staţiunii, realizate de primarul din comună.

Străzile care sunt în curs de asfaltare sunt următoarele:

  • Strada Stejarului;
  • Strada Arţarului;
  • Drumul Comunal 6;
  • Strada Principală;
  • Strada Tineretului, tronson I şi II;
  • Strada Pescarului;
  • Strada Radarului.

Vacanţele de vară abia încep, aşa că turiştii au toate motivele să aleagă staţiunea Costineşti: distracţie, relaxare, varietatea locurilor de cazare, infrastructura modernizată, parcul de distracţii, cluburi, dar şi multe alte restaurante sau localuri cu mâncare şi muzică bună.

Chiar daca staţiunea Costineşti are parte de turişti fideli, care îi calcă pragul vară de vară, întotdeauna e loc de îmbunătăţiri, îmbunătăţiri care nu fac decât să atragă şi mai mulţi turişti. În plin proces de refacere a economiei turismului, modernizările sunt bine venite şi contribuie substanţial la creşterea confortului.

Aşadar, primarul staţiunii Costineşti, Traian Cristea, face toate eforturile posibile pentru ca turiştii ce aleg staţiunea în sezonul estival să aibă parte de experienţe de neuitat, atât în ceea ce priveşte distracţtia, cât şi în ceea ce priveste confortul.

Sursa: https://www.costinesti.ro/

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj