Connect with us

FOTBAL

ACS FC Recea aşteaptă cu nerăbdare barajul cu Minaur: “Băieţii sunt în stare să joace mâine şi să câştigăm”


Preşedintele liderului Seriei a V-a – Florin Gherasim – are mare încredere în echipa sa. Chiar dacă ACS FC Recea va fi nevoită să susţină o “dublă” manşă cu Minaur, oficialul rămâne la părerea că Recea are în continuare prima şansă la promovare


De aproape două săptămâni şi liderul Seriei a V-a, ACS FC Recea a revenit la treabă pentru a pregăti barajul de promovare în Liga a II-a cu vecinii de la Minaur Baia Mare.

De fapt, cele două grupări sunt printre puţinele echipe din Liga a III-a care mai au treabă în acest sezon, pentru a putea fi desemnată echipa ce va promova în eşalonul secund.

Chiar vineri, Federaţia Română de Fotbal va organiza tragerea la sorţi a ordinii de disputare a barajelor de promovare în Liga a II-a, jocurile urmând să aibă loc cel mai probabil, în ultimul weekend din iulie şi în primul sfârşit de săptămână din august.

“Mâine este tragerea la sorţi a ordinii de disputare a jocurilor de baraj. După părerea mea ar fi normal ca echipa de pe primul loc să aleagă unde vrea să dispute primul joc. Sperăm ca vineri să aflăm exact şi datele de disputare a celor două jocuri”, ne-a declarat Florin Gherasim, preşedintele de la ACS FC Recea.

Oficialul de la Recea rămâne optimist că echipa sa este în continuare favorită la promovare, la fel cum s-ar fi întâmplat şi în cazul în care campionatul s-ar fi desfăşurat normal, ACS FC Recea având două puncte avans faţă de Minaur, după 16 etape.

“Suntem deja în a doua săptămână de pregătire. Echipa este motivată şi se pregăteşte, iar băieţii sunt în stare să joace mâine barajul cu Baia Mare şi să-l câştigăm. Ambele echipe au şanse într-un astfel de baraj, dar în viziunea mea, Recea este echipa favorită. Pentru noi ar fi mult mai bine să jucăm primul meci la Baia Mare”, ne-a declarat Florin Gherasim.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL