Connect with us

Ştiri din Sălaj

Anchetă la spitalul din Şimleu Silvaniei, după ce o asistentă a fost infectată cu coronavirus


Prefectura Sălaj transmite că este în curs o anchetă epidemiologică la spital, după ce ieri o asistentă de 48 de ani a fost confirmată pozitiv cu coronavirus


O asistentă medicală de la Spitalul Orăşenesc “dr. Ioan Puşcaş” a fost confirmată ieri pozitiv cu noul coronavirus. Din câte se pare, aceasta ar fi luat virusul tocmai din spital.

Asistenta este acum internată la Zalău. Aceasta locuia în Nuşfalău, fiind astfel primul caz din comună. Familia persoanei infectate se află în acest moment în autoizolare la domiciliu în satul Nuşfalău.

Am luat astăzi legătura cu reprezentanţii Prefecturii Sălaj, a Direcţiei de Sănătate Publică şi a Spitalului Şimleu Silvaniei.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Şimleu, Mihai Vigu ne-a transmis că se face dezinfecţie cu regularitate în spital, în timp ce reprezentanţii DSP nu au vrut să facă niciun fel de declaraţie.

“Se face dezinfecţie tot timpul la spitalul nostru. Măsurile sunt stricte”, ne-a declarat acesta.

Prefectura Sălaj ne-a transmis însă că există o anchetă în desfăşurare.

“Ancheta privind cazul persoanei infectate de la Simleu Silvaniei este in desfasurare. Imediat ce vom avea concluziile, vi le vom comunica”, transmite Prefectura.

Să mai amintim că în Şimleu Silvaniei au fost până acum patru persoane depistate pozitiv, iar o persoană a decedat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj