Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari: “Este ciudat să joci fără public. Mă simt precum în cantonamentul din Turcia, când jucăm amicale”

Fotbalul a revenit şi în România, iar meciurile din Liga 1 s-au reluat începând de săptămâna trecută, însă fără spectatori, ca măsură de prevenire a răspândirii infecţiei cu coronavirus


Chiar dacă la staţiile de sonorizare ale stadioanelor se poate asigura fondul sonor conţinând exclusiv cântecele, îndemnurile şi imnurile suporterilor echipei gazdă, până la urmă, atmosfera pare una dezolantă, iar după părerea lui Gabriel Vaşvari, un joc din Liga 1 pare acum mai degrabă  unul de pregătire, din cantonament.

 “Este o astmosferă ciudată să joci fără public. Mă simt precum în cantonamentul din Turcia, când jucăm acele meciuri amicale. Simţim lipsa suporterilor noştri care vin la fiecare meci, ne susţin şi sunt alături de noi, chiar şi în deplasare. Sunt nişte suporteri fanatici care vin mereu alături de noi”, a spus Gabriel Vaşvari, după primul joc oficial de după pandemie.

Sepsi Sf. Gheorghe, echipă la care activează mijlocaşul zălăuan are parte de un program infernal până la terminarea sezonului.

Fiind angrenaţi şi în Cupa României, covăsnenii pot aduna chiar şi 15 jocuri în mai puţin de  două luni, dacă ajung şi în finala Cupei României. Sepsi se va bate pentru un loc în finală cu Poli Iaşi.

Semifinala se va juca tur-retur, primul meci fiind programat pe 24 iunie, la Sf. Gheorghe, iar returul va avea loc  pe 8 iulie, la Iaşi.

În cealaltă semifinală se înfruntă Dinamo şi FCSB, finala competiţiei fiind programată pe 22 iulie.

“Ne aşteaptă un program încărcat şi practic până la final de campionat noi vom juca din trei în trei zile. Dacă vom ajunge şi în finala Cupei României, atunci chiar noi vom avea câte două meciuri pe săptămână.Programul nostru este unul infernal, dar avem un lot numeros, un lot bun şi cred că vom face faţă cu brio”.

Gabriel Vaşvari

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL