Connect with us

Ştiri din Sălaj

“Zeul” Teodor Bălăjel duce PSD Zalău spre prăpastie. Mesajul unei zălăuance pentru cel care a uitat respectul faţă de alegători


PSD începe să scadă drastic în intenţia de vot a zălăuanilor din cauza viceprimarului Teodor Bălăjel, care uimeşte pe zi ce trece internetul cu gramatica sa de baltă şi cu modul grotesc în care înţelege democraţia


Ionel Ciunt, ca persoană, este foarte bine clasat în intenţia de vot a zălăuanilor şi cu siguranţă va mai câştiga un mandat de primar. Din păcate însă, de câteva luni, viceprimarul Teodor Bălăjel a început să acapereze imaginea, una negativă, însă, iar partidul lui Ciunt, PSD, începe să piardă pe zi ce trece teren.

Niciunul dintre liderii PSD Zalău nu are curajul de a-l trage pe Bălăjel la răspundere, însă, în locul lor, ies la iveală doleanţele zălăuanilor, ale celor care s-au săturat de vicepriamrul agramat, îngâmfat şi care se crede zeu. Din păcate însă pentru Ciunt, asocierea lui cu Bălăjel începe să îi aducă mai mult rău şi să scadă atât el, cât şi partidul în intenţia de vot.

O scrisoare deschisă, foarte apreciată de internauţii din Zalău, face ravagii pe facebook.

O zălăuancă îl urechează bine pe Bălăjel, sperând că acesta se va trezi din visul în care se crede zeul oraşului.

“Cu aleasă considerație și profundă mâhnire, îmi permit, ca un alegător care nu v-a ales, să vă atrag atenția că, da, unii “alegători” au nemulțumiri și au dreptul la ele.
Îmi permit, cu aceeași aleasă considerație si nespusă prețuire, să vă aduc aminte ca nu sunteți zeu dacă printr-un concurs de împrejurări bine orchestrate ați acces la funcția pe care o ocupați și că ar fi de dorit, pentru dumneavoastră, nu doar pentru alegători, să gândiți de două ori înainte de a da cu bâta-n baltă o dată.
Într-un acces de furie ați trântit o bâta-n cea mai murdară baltă, cu intenția de a stropi nefericitul critic, dar ați reușit să vă maculați imaculata imagine, iremediabil din punctul meu de vedere.
Niciodată, under no circumstances (ar zice americanii), un ales, local sau nu, nu are permisiunea divină de a răspunde unei critici cu ironie. Vă reamintesc, revenind la nemăsurata considerație, că pâinea pe care o duceți acasă e plămadită și din munca celor ce, uneori cu disperare (alteori cu furie), vă critică, ei având doar umilul statut de zălăuani (zălăuan=locuitor al municipiului Zalău).
E o pâine bună, bolfoasă și gustoasă, nu?
Așa deci și prin urmare, le datorați măcar respectul de a răspunde criticilor cu capul nu cu (să-mi fie cu iertare exprimarea) fundul.
Dumneavoastră existați ca Vice (cu majusculă că e funcție mare) datorită lor, nu ei exista ca muritori de rand, datorită dumneavoastră.
Admiteți cu eleganță (dacă găsiți pe undeva printr-un buzunar uitat) că unele lucruri nu vă ies bine.
Niște scuze, măcar disimulate, dau bine întotdeauna sau, dacă tot aveți o pâine bolfoasă în plasa primită de la cetățeni, hrăniți cu o bucată și un consilier de imagine bun. Foarte bun, nu făcături la kilogram!
Vă sfătuiesc cu maxim respect și plecăciuni până la pământ, să alegeți și unul care să cunoască în amănunt hachițele limbii române. Scrierea pe ici pe colo, pe unde se învârt alegătorii, e treabă serioasă. O cratimă, două, trântite din avion exact acolo unde nu au ce căuta, vă pot ruina pe veci imaginea deja stropită anterior, prin exercițiul cu bâta și cu balta.
Ciudat cum niște liniuțe mici pot deveni probleme mari, nu-i așa ?
Acestea fiind spuse, reiterez fără ezitare profunda considerație și adâncul respect și va doresc succes în alegeri. Vin și ele odată cu ploile.
P. S.1 – Considerația și respectul sunt firești și neprețuite chiar și în relația cu măturătorul de la colțul străzii. Vi le ofer în cantitate mare, ca să le puteți împărți cu cei pe care, cu onor și grație, ii păstoriți.
P.S.2- Unii dintre seniorii partidului pe care îl reprezentați, aveau obiceiul să întrebe, pe cei mai abili în ale comunicării, dacă e musai să reacționeze la unele critici și cum e mai bine să o facă. N-ar fi rău să îi întrebați cum și pe cine întrebau. Știți vorba aia veche “Cine n-are un bătrân, sa și-l cumpere”. Aveți seniori la un telefon distanță. Sau nu?”, este mesajul foarte apreciat de zălăuani împotriva lui Bălăjel. 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj