Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari şi Vlad Morar, din nou în teren după trei luni


Liga 1 s-a reluat la final de săptămână cu etapa a III-a din play-off şi play-out, în care au revenit la treabă şi fotbaliştii sălăjeni ce activează la acest nivel. Dacă Vaşvari a fost integralist pentru Sepsi, Vlad Morar a jucat 13 minute pentru FC Voluntari


Aşteptarea a luat sfârşit. După o pauză de trei luni pricinuită de pandemia de coronavirus, Liga 1 a revenit din nou în actualitate, cu etapa a III-a din play-off şi play-out.

Reluarea primului eşalon i-a găsit din nou la treabă pe singurii fotbalişti sălăjeni care mai activează la acest nivel, Gabriel Vaşvari şi Vlad Morar. Echipele la care evoluează cei doi fotbalişti s-au mişcat bine în prima partidă oficială după trei luni de pauză, iar atât Sepsi, cât şi FC Voluntari au obţinut rezultate pozitive în cadrul etapei a III-a din play-out. FC Voluntari a reuşit o victorie categorică cu Academica Clinceni, pe care a învins-o cu 3 – 0, în timp ce Sepsi a remizat pe teren propriu cu AFC Hermannstadt, scor 1 – 1, după ce a fost în avantaj la pauză.

Dacă Vlad Morar a fost rezervă în FC Voluntari – Academica Clinceni şi a intrat pe final bifând 13 minute, Gabriel Vaşvari a fost integralist la meciul dintre Sepsi şi AFC Hermannstadt.

“Nu ne-am făcut jocul nostru obişnuit, nu ne-a ieşit nimica şi nu este normal, pentru că nu am pus în practică ceea ce antrănăm noi în fiecare zi. Este destul de greu, fiindcă venim după o perioadă lungă şi va mai dura câteva meciuri până când vom intra în ritmul jocurilor”, a spus Gabriel Vaşvari la finalul jocului.

Cei doi sălăjeni au parte de un program încărcat în play-out, echipele lor urmând să joace din trei în trei zile. Această fază a campionatului programează runde intermediare aproape în fiecare săptămână, campionatul urmând să se încheie la început de august.

Chiar marţi, de la ora 20.00, va avea loc şi duelul dintre fotbaliştii sălăjeni din Liga 1, Sepsi şi FC Voluntari urmând să se înfrunte într-un joc ce contează pentru etapa a IV-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL