Connect with us

Ştiri din Sălaj

Au făcut scandal şi din izolare la domiciliu au fost plasaţi în carantină

Doi bărbaţi nu au respectat măsura izolării la domiciliu şi după ce au făcut un scandal, aceştia au fost depistaţi de poliţişti şi plasaţi în carantină instituţionalizată


Trei persoane, care se aflau în izolare la domiciliu, au fost plasate în carantină instituționalizată, la sfârșitul săptămânii trecute, ca urmare a nerespectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Polițiștii sălăjeni au fost sesizați, vineri, 12 iunie, la ora 08:30, de către un bărbat dintr-o comună din județul Sălaj, despre faptul că, în seara zilei de 11 iunie, la ora 23.15, doi localnici au mers la domiciliul acestuia și au provocat scandal.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că cei doi figurau ca persoane izolate la domiciliu.

În aceeași zi, de 12 iunie, la ora 19:01, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au fost sesizați prin apelul de urgență 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Zalău, nu respectă măsura izolării la domiciliu.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Față de persoanele identificate, polițiștii au luat masura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

De asemenea, acestea au fost plasate în carantină instituționalizată, pe o perioadă de 14 zile.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj