Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău încheie colaborarea cu Viitorul Zalău


După ce în sezonul trecut a avut două grupe de juniori de la Viitorul, în campionatul următor, gruparea zălăuană a decis să îşi înfiinţeze propriile grupe copii şi juniori, urmând ca în acest sens să facă înscrieri în perioada următoare


În vara trecută, când şi-a format echipa, SCM Zalău a trebuit să se organizeze pe fugă pentru ca toate detaliile să fie puse la punct înainte de startul sezonului.

Conform regulamentului FRF, gruparea de sub Meseş a fost nevoită să aibă şi două grupe de copii şi juniori înscrise în competiţiile organizate de AJF Sălaj, iar această problemă a fost rezolvată rapid şi s-a apelat la o colaborare cu Viitorul Zalău. Astfel, de la Viitorul au venit două grupe de juniori C şi E care au activat în campionatele judeţene şi de care s-au ocupat tot antrenorii de la Viitorul.

Pentru sezonul următor, planurile celor de la SCM Zalău sunt altele, iar clubul aflat în subordinea Primăriei îşi doreşte să îşi înfiinţeze propriile grupe.

În aceste  condiţii, colaborarea cu Viitorul Zalău se va încheia după niciun an, iar SCM Zalău urmează acum să facă înscrieri pentru formarea celor două grupe de juniori. Totodată, conducerea va decide în perioada următoare şi antrenorii care se vor ocupa de copii şi juniori din cadrul SCM Zalău.

SCM Zalău are în plan să îşi formeze şi echipe de juniori republicani, dar rămâne de văzut dacă  acest lucru va fi posibil din această vară sau din sezonul viitor.

“Vor fi grupele noastre, iar fondul de juniori va proveni din selecţii şi înscrieri. Colaborarea cu Viitorul Zalău se încheie şi vom forma grupele noastre de copii şi juniori. Urmează să decidem şi antrenorii care se vor ocupa de aceste grupe”, a transmis conducerea de la SCM Zalău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL