Connect with us

Ştiri din Sălaj

Vasile Coţa, obligat de judecători să-şi plătească abonamentul la TV şi internet


Firma administrată exclusiv de Vasile Coţa, cel care este şi preşedinte la Volei Municipal Zalău, a fost obligată luna trecută de  judecători să-şi plătească serviciile de internet şi televiziune în valoare de 2.400 de lei 


Media Grup, firma administrată de Vasile Coţa, cel care este şi preşedinte al echipei Volei Municipal Zalău a fost obligată de judecători să-şi plătească abonamentul la internet.

Judecătoria Zalău a decis pe 25 mai anul acesta să accepte cererea formulată de compania RCS&RDS şi să oblige firma lui Vasila Coţa la plata abonamentului de internet şi televiziune.

Din minuta deciziei judecătorilor reiese că firma condusă de Vasile Coţa, pe care funcţionează şi Sălăjeanul TV, nu a plătit serviciile de internet şi televiziune în luna iunie a anului 2017. Valoarea contractului a fost de 2.400 de lei, iar la această sumă se vor adăuga şi penalităţi de întârziere a plăţii în cuantum de 0,2 la sută pe zi de întârziere.

“Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 2414,42 lei, reprezentând contravaloarea serviciilor de comunicaţii electronice furnizate în perioada 01.06.2017-30.06.2017, precum şi la plata penalităţilor de întârziere aferente, în cuantum de 0,2% pe zi de întârziere, calculate de la scadenţă, respectiv de la data de 01.07.2017 şi până la plata efectivă”, se arată în minuta instanţei.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj