Connect with us

DIVERSE

VIDEO. Nepotul secretarului de la HC Zalău, concurent la Survivor, reality show-ul de la Kanal D


Raul Cormoş a fost concurent în exchipa faimoşilor în cel mai tare show de supravieţuire din România. Tânărul este nepot de gradul întâi cu secretarul echipei HC Zalău şi își are originile din judeţul Sălaj


Raul Cormoş şi-a petrecut copilăria în judeţul Sălaj, în satul Aluniş. Originar din Baia Mare, acesta s-a mutat de ani buni în Bucureşti unde este instructor de fitness. Raul, care este nepot de gradul întâi al lui Gheorghe Sână – secretarul echipei HC Zalău, a fost concurent în cel mai tare show de surpavieţuire din România. Raul a făcut parte din echipa faimoşilor la Survivor România, însă a fost eliminat din competiţia sportivă pe motiv medical.

Să spunem că Raul Ionut Cormoş, în vârstă de 24 de ani a fost unul dintre Faimosii de la Survivor România. Copilaria si-a petrecut-o in Baia Mare, iar de 5 ani locuieste in Bucuresti, unde profeseaza de 4 ani ca antrenor de fitness. Faimosul povesteste ca prin participarea la Survivor Romania isi doreste sa aiba parte de o experienta de neuitat, unica.

Să mai amintim că acesta a fost coleg de echipă cu Elena, fosta solistă de la Mandinga, care a şi câştigat concursul de supravieţuire.

Raul nu este singurul sălăjean prezent în emisiunile Kanal D. Şi Doru Meseşan, originar din Jibou, a făcut parte din echipa Războinicilor la Exatlon sezonul 2, iar jurnalistul Eduard Farcaş a făcut parte din echipa de producţie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE