Connect with us

Ştiri din Sălaj

Sălajul, sub cod PORTOCALIU de grindină începând cu ora 15.00


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de furtună ce vizează şi judeţul Sălaj. Atenţionarea este valabilă începând cu ora 15.00


ANM a emis cod portocaliu de grindină şi furtună pentru judeţul Sălaj. Codul intră în vigoare la ora 15 şi va dura până mâine la ora 02.00.

Meteorologii anunţă că în după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj