Connect with us

Ştiri din Sălaj

IPJ Sălaj are un nou şef până în luna septembrie


Marius Stuparu a fost numit oficial comandant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj prin ordin al ministrului Marcel Vela. Acesta va ocupa funcţia până în luna septembrie


Prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, începând cu data de 11 iunie, domnul comisar șef de poliție Stupar Marius Anton este împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, pe o perioadă de 3 luni, transmite Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sălaj.

Să amintim că Poliţia Sălaj are un nou inspector şef, după ce Florin Mihăilă a plecat la Bucureşti pe funcţia de rector al Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”.

Marius Stuparu a ajuns în Sălaj anul trecut, fiind numit inspector şef adjunct al IPJ Sălaj. Acesta a fost înainte şeful Poliţiei Rutiere Cluj şi şeful Biroului Autostrăzi Cluj.

Stuparu are 47 de ani şi şi-a început activitatea în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1995.

Să spunem că fostul şef, Florin Mihăilă, nu a fost foarte iubit în Sălaj, fiind implicat în mai multe divergenţe din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj