Connect with us

Ştiri din Sălaj

Adrian Chichişan, ales preşedinte la Crucea Roşie Sălaj


Comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a fost ales astăzi preşedinte cu unanimitate de voturi. Acesta va conduce Crucea Roşie alături de Lorena Filip, Cosmin Vlaicu şi Maria Pop


Adrian Chichişan, comandantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” Sălaj a fost ales astăzi, 12 iunie, în funcţia de preşedinte al organizaţiei Crucea Roşie Sălaj.

Alegerile vin ca urmare a faptului că Ionel Ciunt, preşedintele PSD Sălaj, şi-a dat demisia din funcţia de la Crucea Roşie pentru a nu amesteca politicul cu acţiunile de voluntariat.

Adrian Chichişan va conduce Crucea Roşie Sălaj alături de Lorena Filip (director) şi Cosmin Vlaicu, respectiv Maria Pop, care sunt vicepreşedinţi.

Adrian Chichişan este un profesionist şi a făcut treabă exemplară la fiecare acţiune la care a participat.

În calitate de preşedinte al Crucii Roşii, acesta vine cu mai multe proiecte, printre care amintim: voluntari în fiecare sat defavorizat din Sălaj, o bază de date bine pusă la punct şi transparenţă decizională.

“Voi încerca să fie câte un reprezentant în fiecare localitate mai izolată din judeţ unde nu există la ora actuală serviciu medical pentru a se putea acorda de urgenţă sprijin medical. Mai mult, vreau raelizarea unei baze de date astfel încât donaţiile medicale să ajungă direct la pacienţi. Pe primul loc în activitatea mea va fi transparenţa decizională”, ne-a declarat Adrian Chichişan, noul preşedinte al Crucii Roşii Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj