Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu a revenit în iarbă

Liderul Ligii a IV-a Sălaj are deja aproape două săptămâni de pregătire colectivă, însă doar în grupuri de câte maxim patru jucători. În condiţiile în care la antrenamente vin peste 30 de jucători, antrenorul George Zima stă şi câte opt ore pe zi la stadion pentru a putea lucra cu toate grupurile


Chiar şi în plină pandemie, Sportul Şimleu s-a antrenat precum marile echipe, astfel că şimleuanii au avut programate antrenamente on-line, coordonate de un preparator fizic din Oradea.

Jucătorii liderului din Liga a IV-a s-au antrenat individual în martie, aprilie şi mai, iar odată ce au fost permise antrenamentele în aer liber, elevii lui George Zima au revenit în iarbă.

De aproape două săptămâni, Sportul Şimleu se pregăteşte colectiv, însă în grupuri de câte maxim patru jucători, respectând normele de siguranţă date de autorităţi pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

“Ne antrenăm de aproape două săptămâni şi avem programate câte patru antrenamente pe săptămână. În fiecare zi lucrez cu toţi jucătorii, dar în grupuri de câte trei-patru jucători”, a spus George Zima, antrenorul de la Sportul Şimleu.

O prezenţă numeroasă se consemnează la fiecare antrenament al celor de la Sportul Şimleu. Pe lângă cei 25 de jucători care au fost şi în cantonamentul de iarnă , tehnicianul a mai luat la pregătire şi opt juniori. Astfel, la antrenamente sun prezenţi peste 30 de jucători, ceea ce înseamnă peste opt ore de lucru pentru antrenorul George Zima .

“În fiecare zi am 32 – 33 de jucători. Vin câte patru jucători, la ore diferite, iar de la ora 12.00 şi până seara sunt tot la stadion. Obiectivul cere sacrificii, dar sperăm ca după data de 15 iunie să putem mări grupul, iar mai apoi să putem lucra deodată cu toată echipa. Ar fi ideal ca din data de 1 iulie să putem face şi câteva jocuri amicale. Lucrăm intens în această perioadă, fiindcă avem o echipă tânără şi pentru a nu-i pierde pe jucători, trebuia să-i ţin conectaţi la obiectiv”, a mai spus George Zima.

În ce priveşte reluarea campionatului, antrenorul de la Sportul Şimleu este rezervat că mai poate avea loc un play-off între mai multe echipe şi vede posibil doar o finală între primele două clasate pentru desemnarea campioanei.

“Aşteptăm să vedem ce decide AJF Sălaj. Noi suntem pregătiţi pentru orice decizie, astfel încât echipa campioană să fie desemnată pe teren. Având în vedere situaţia, nu cred că se mai poate juca nici acel play-off, decât o finală în dublă manşă între noi şi Rapid Jibou. Ar fi ideal să se mai joace şi jocurile din Cupă, astfel încât să mai avem câteva jocuri în picioare până la baraj. Cu patru jocuri, plus unul-două amicale, putem fi la potenţial maxim”.

George Zima – antrenor Sportul Şimleu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL