Connect with us

FOTBAL

Unirea Sălăţig vrea disputarea returului

“Ne dorim să înceapă campionatul. Aşa cred că ar fi normal”, spune Ioan Zaharie, conducătorul echipei


După un an de pauză, Unirea Sălăţig a revenit cu poftă de joc şi în momentul întreruperii campionatului se afla pe podium în Seria Centru din Liga a V-a.

Chiar dacă nu se gândeşte la Liga a IV-a, gruparea condusă de Ioan Zaharie îşi doreşte reluarea campionatului pentru că ar considera că este posibil disputarea returului şi nu ar afecta nici campionatul următor.

„Ne dorim să înceapă campionatul. Aşa cred că ar fi normal şi noi nu mai avem de disputat atâtea meciuri. Şi dacă începe în august, septembrie noul campionat, tot e bine. Ne dorim să se joace returul, ar fi bine. Şi lumea aşteaptă şi jucătorii şi ar bine dacă s-ar continua pentru că şi la ţară ar mai merge omul la câte un meci. Am văzut că sunt discuţii să nu mai continuie ligile inferioare, dar nu mi se pare normal aşa. Noi nu putem să ne gândim la Liga a IV-a pentru că nu avem fonduri şi este destul de greu şi cu copiii pentru că nu le mai place fotbalul. Se duce generaţia asta şi s-a terminat. Mai rămân un sezon sau două la echipă şi mă retrag”, ne-a spus Ioan Zaharie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL