Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj şi-a reluat activitatea

Forul condus de Daniel Sabou a început treaba din 1 iunie, după ce două luni şi jumătate, angajaţii de la AJF Sălaj au fost în şomaj ethnic


Pe perioada Stării de Urgenţă, dar şi în primele două săptămâni din Starea de Alertă, activitatea de la AJF Sălaj a fost suspendată.

Angajaţii s-au aflat în şomaj tehnic, iar în cele două luni şi jumătate, forul condus de Daniel Sabou a apelat la această formă de venit pusă la dispoziţie de stat.

Începând cu luna iunie, AJF Sălaj şi-a reluat activitatea, iar angajaţii au revenit la muncă.

Pe lângă aspectele organizatorice care le are de pus la punct, AJF Sălaj lucrează în această perioadă la detalii în ce priveşte reluarea competiţiilor, în special a Ligii a IV-a, pentru a putea fi desemnată campioana, care implicit va participa la barajul de promovare în Liga a III-a.

Deocamdată, AJF Sălaj nu poate da un verdict clar până când nu primeşte un semnal din partea autorităţilor şi din partea celor de la FRF în ce priveşte posibilitatea de reluare a fotbalului de la nivelul amatorilor.

Chiar dacă timp de două luni şi jumătate, la AJF Sălaj nu a fost activitate, preşedintele Daniel Sabou s-a aflat în permanenţă legătură cu Federaţia Română de Fotbal şi a participat la videoconferinţele organizate de forul ce coduce fotbalul românesc.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL