Connect with us

FOTBAL

Se cunosc datele când ar putea avea loc turneele de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

Federaţia Română de Fotbal a anunţat perioada în care doreşte să organizeze acele mini turnee pentru promovarea în cel de-al treilea eşalon


Dacă din 15 iunie, echipele îşi vor putea începe antrenamentele colective în formulă completă, din data de 1 iulie ar urma să fie dat drumul şi la competiţii.

Aproape o lună de zile va fi la dispoziţie pentru finalizarea întrecerilor judeţene, prioritate având Liga a IV-a şi faza judeţeană a Cupei, având în vedere că echipele câştigătoare vor avea continuitate spre competiţiile pe care la organizează FRF.

În ce priveşte barajul de promovare în Liga a III-a, Federaţia Română de Fotbal a anunţat perioada în care doreşte să îl organizeze.

Astfel, din 1 şi până în 9 august ar urma să aibă loc turneele de baraj, care în această vară se vor disputa sub un alt format, între trei campioane judeţene, pe teren neutru, urmând ca fiecare să joace cu fiecare.

Prima clasată va obţine automat promovarea, dar şi câteva echipe clasate pe locurile 2 la aceste turnee vor avea şanse să ajungă în Liga a III-a, eşalon care din campionatul următor va fi format tot din cinci serii a câte 18 echipe.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL