Connect with us

FOTBAL

Nicu Ardelean – conducător Voinţa Derşida: „Am făcut ceva achiziţii în iarnă şi mi-aş dori reluarea campionatului”

Voinţa Derşida se află pe locul 4 în Seria Centru din Liga a V-a, la trei puncte în spatele liderului şi şi-ar dori reluarea campionatului pentru a avea şansa de a se lupta pentru locul 1


Aflată pe locul 4 în Seria Centru la doar trei puncte în spatele liderului Cetatea Buciumi, Voinţa Derşida optează pentru reluarea campionatului pentru a-şi putea juca şansa pe teren, deşi nu se pune problema de Liga a IV-a.

Deşi conducerea echipei şi jucătorii îşi doresc să promoveze, fără susţinere financiară este destul de greu.

Echipa supravieţuieşte datorită lui Nicu Ardelean şi al unui sponsor care sprijină activitatea sportivă de la Voinţa pentru ca fotbalul din Derşida să nu moară.

„Am făcut ceva achiziţii în perioada de iarnă şi mi-aş dori reluarea campionatului, dacă se poate. Ar fi frumos să se joace pe teren, nu să se îngheţe campionatul. Fie că se vor juca etapele rămase din retur ori un play-off cu primele patru clasate. Restricţiile vor fi ridicate şi cred că am putea să jucăm din luna iunie. Am mai vorbit şi cu alţi delegaţi şi ei sunt de acord să se joace campionatul mai departe, rămâne de văzut ce decizie vor lua cei de la AJF Sălaj. Noi ne-am dori să promovăm în Liga a IV-a, însă fără susţinere din partea autorităţilor locale nu se poate. Nici anul trecut nu am primit susţinere financiară de la Primărie şi nici anul acesta nu am primit deocamdată. Am avut un sponsor şi aşa am putut merge mai departe. Dar, cât o să fiu eu la echipă, nu o las să se desfiinţeze”, ne-a spus Nicu Ardelean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL