Connect with us

FOTBAL

Viitor incert pentru Venus Borla

Situaţia la Borla nu este una tocmai roz, după ce finanţatorul Mate Tibor s-a retras de la echipă


Deşi echipa se află pe locul 2, a rămas fără conducător, asta după ce Mate Tibor a decis să se retragă de la echipă din cauza unor persoane care nu l-au susţinut şi nu l-au lăsat să se ocupe de echipa din Borla, precum şi-ar fi dorit.

Deşi a investit la echipă şi avea planuri mari, în cele din urmă, Mate Tibor s-a retras, iar nucleul de jucători valoroşi aduşi pentru performanţă a părăsit corabia.

Prin urmare, în singurul joc disputat în 2020, Venus Borla a pierdut acasă, 0 – 5 cu Unirea Hereclean şi viitorul nu sună prea bine pentru echipă.

„Nu m-am simţit sprijinit aici la Borla şi am decis să mă retrag. Am vrut să fac ceva frumos aici, pe bază de prietenie şi să facem şi performanţă, dar sunt câteva persoane care au tot  băgat strâmbe şi am decis că e mai bine să mă retrag.  Am cerut la Primărie să primesc terenul de fotbal prin concesiune să-l pot moderniza şi să fac şi vestiare, dar nu au fost de acord. Nu este vina primarului pentru că m-am retras de la echipă, ci a persoanelor care nu m-au lăsat să pot face performanţă la Borla. Este posibil ca echipa să nu mai existe din sezonul viitor. Eu am făcut totul din plăcere pentru că întotdeauna mi-a plăcut sportul”, ne-a spus Mate Tibor.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL