Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cine e şoferul care a provocat accidentul mortal din Sărmăşag, iar apoi a fugit de poliţişti


Tânărul de 27 de ani care a comis accidentul mortal de ieri seară locuieşte în Sărmăşag, dar este originar din comuna Bobota. Acesta a fugit de poliţişti, fiind găsit abia în cursul zilei de astăzi


Adrienn Z., o tânără de 19 ani din Sărmăşag a făcut ieri ultima plimbare cu bicicleta, una mult prea dureroasă pentru familie şi prietenii săi.

În timp ce se plimba cu bicicleta, în jurul orei 21.10, a fost lovită de o maşină şi proiectată până într-un alt autoturism. În urma impactului, tânăra a decedat. Şoferul, un tânăr de 27 de ani, a fugit de la locul faptei, fiind identificat abia astăzi după o amplă acţiune de căutare.

Şoferul, Bojan S., s-a ascuns toată noaptea de poliţişti, pentru a nu fi tras la răspundere. În cele din urmă a fost prins în această dimineaţă. Toată noaptea echipajele de Poliţie l-au căutat cu disperare pe acesta, atât prin Sărmăşag, cât şi prin localităţile învecinate, în special Bobota şi Chieşd.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea Poliţiei.

“Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile ucidere din culpă şi părăsirea locului faptei fără încuviinţarea Poliţiei. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj.

Să amintim că tânăra care a decedat iubea foarte mult mersul pe bibicletă, dar îi plăcea să şi deseneze. Recent le-a mărturiosit prietenelor ei că se simte foarte bine şi se bucură de viaţă. Din păcate însă, ieri a fost ultima ei plimbare.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj