Connect with us

FOTBAL

Liviu Feraru: „Sezonul trebuie îngheţat”

Experimentatul antrenor de la Kemer Camăr consideră că cea mai bună variantă este îngheţarea sezonului actual


Poziţie fermă la Kemer Camăr. Antrenorul Liviu Feraru este de părere că sezonul trebuie îngheţat şi nu vede rostul reluării campionatului.

Având în vedere numărul mic de echipe din Liga a IV-a, fostul antrenor de la Mobila Şimleu din Liga a III-a vine cu o variantă pentru echipele ce îşi doresc să promoveze în cel de-al patrulea eşalon.

„Mulţi sunt pur şi simplu speriaţi de ce se întâmplă şi spun că nu are rost să se mai joace. Echipele care vor să promoveze  şi au condiţii, să promoveze. Noi nu putem, sunt şi mulţi tineri pe la echipe pe care probabil nici nu-i vor lăsa părinţii să joace. Sezonul trebuie îngheţat, asta este părerea mea. Oricum în Liga a IV-a sunt doar 11 echipe şi este posibil să fie şi mai puţine în cazul în care o echipă va promova în Liga a III-a, aşa ar rămâne patru locuri libere pentru echipele care vor să promoveze şi aşa nu mai ajungi în situaţia de a juca play-off. Play-off-ul acesta este un risc, un risc inutil la Liga a V-a pentru că cei din play-out nu se mai prezentau pentru că nu mai aveau niciun interes şi sistemul acesta la Liga a V-a ar fi fost un eşec. Sezonul actual trebuie îngheţat, să putem începe mai devreme sezonul următor. Chiar dacă ar fi să se reia campionatul, vor fi multe neprezentări şi nu văd rostul, pentru că nu este nicio miză. Noi nu ne gândim la Liga a IV-a. La noi la Camăr se doreşte o echipă cu cât mai mulţi jucători din comună care să fie disciplinată şi să joace un fotbal frumos,  sunt oameni deosebiţi aici. De la noi din Serie, primele 3 ar putea promova pentru că sunt cele mai bune echipe şi ar putea avea şi condiţii. Oricum, Daniel Sabou a fost pus într-o situaţie dificilă, dar am încredere în conducerea de la AJF Sălaj şi ştiu că va rezolva problemele fără să fie discuţii. Este destul de diplomat Daniel încât să pună la punct situaţia în care ne aflăm”, ne-a spus Liviu Feraru.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL