Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cine este adolescenta de 19 ani din Sărmăşag care a murit ieri într-un teribil accident


Adrienn a avut un destin tragic. Tânăra care iubea să meargă cu bicicleta şi-a pierdut viaţa chiar în timp ce se afla pe două roţi, fiind victima unui incredibil accident de circulaţie


Iubea să meargă cu bibicleta, iar asta i-a adus şi sfârşitul. Adrienn Z., o tânără de 19 ani din Sărmăşag a făcut ieri ultima plimbare, una mult prea dureroasă pentru familie şi prietenii săi.

În timp ce se plimba cu bicicleta, în jurul orei 21.10, a fost lovită de o maşină şi proiectată până într-un alt autoturism. În urma impactului, tânăra a decedat. Şoferul, un tânăr de 27 de ani, a fugit de la locul faptei, fiind identificat abia astăzi.

Una dintre cele mai bune prietene ale victimei a postat un mesaj tulburător. în care spunea că Adrienn se simte extraordinar de bine şi că are chef de viaţă. Mai mult, victima şi-a descoperit de curând o pasiune nouă – desenatul. Toţi cunoscuţii ei o iubeau.

“Marti seara. Cod rosu de vijelie si grindina. Prapad peste tot. Stateam afara si ma uitam cum poate face natura in 10 minute praf ceea ce oamenii au construit. Urla si cerul,fulgera si tuna ca si in filmele de groaza. Primesc un mesaj,unul neobisnuit in care primesc o veste trista. Prietena mea a fost lovita de o masina,accident foarte grav. Pe prietena mea o chema Adrienn. O fata,care in lumea asta avea doar doua lucruri care ii aduceau fericirea: familia si bicicleta ei. Da,pare amuzant dar pentru mine nu mai e. M-am intalnit recent cu ea,am povestit si am intrebat-o cum este,ce e nou si ea imi raspunde ca mai bine ca si acum nu am fost niciodata”, este mesajul sfâşietor al unei prietene a victimei. 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj