Connect with us

FOTBAL

CS Hida doreşte ca totul să se decidă pe teren

Gruparea condusă de Cornel Onaţ îşi propune să promoveze în Liga a IV-a, fiind la două puncte în spatele liderului Rapid Zimbor


Încă de la începutul sezonului, CS Hida şi-a manifestat intenţia de a promova în Liga a IV-a, acolo unde a mai evoluat câteva sezoane.

Gruparea condusă de Cornel Onaţ nu a avut un parcurs foarte bun în turul Seriei Est din Liga a V-a, însă, era în cărţi pentru primul loc, având în vedere că se află la două puncte în spatele primelor două clasate, Rapid Zimbor, respectiv ACS Tihău.

În aceste condiţii, cei de la Hida şi-ar dori reluarea campionatului pentru a se decide totul pe teren, însă Cornel Onaţ este conştient că acest lucru este destul de dificil.

Oricum, la fel ca şi în cazul celor de la Rapid Zimbor, şi la Hida rămâne dorinţa de promovare în Liga a IV-a. Rămâne de văzut ce decizie vor lua cei de la AJF Sălaj.

„Ar fi bine dacă s-ar putea relua campionatul şi totul s-ar decide pe teren. Dacă se poate, noi ne dorim să se desfăşoare returul, dar fără acel play-off şi play-out pentru că oricum nu ar mai fi timpul necesar. Eu aşa consider că ar fi cel mai corect pentru a evita discuţiile. Noi ne dorim să promovăm în Liga a IV-a. Avem şi condiţiile impuse şi avem şi aprobarea conducerii. Rămâne de văzut ce se va stabili”, ne-a spus Cornel Onaţ.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL