Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un restaurant din Zalău organizează un super CONCURS pentru clienți


Situat în centrul Zalăului, Restaurantul Brass pune la bătaie o cină în valoare de o sută de lei pentru două persoane


Unul dintre cele mai apreciate restaurante din Zalău, Brass, organizează un super concurs pentru clienți. Cei de la Brass pun la bătaie o cină de două persoane în valoare de o sută de lei. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai like paginii de facebook Brass, apoi un share postării cu acest concurs și să etichetezi persoana cu care vrei să mergi la cină. Câștigătorul va fi anunțat în data de 19 iunie.

Restaurantul Brass este situat în inima Zalăului, chiar în pasajul central. De când s-a deschis, și-a căpătat renumele de restaurant modern, cu mâncare de calitate și băuturi ce merită încercate.

Toate preparatele Brass sunt naturale și nu se folosește niciun ingredient congelat. Inclusiv cartofii sau chiftelele de burger sunt făcute pe loc, în bucătărie, nu din ingrediente congelate.

Mai mult. pastele din acest local sunt de la producători locali, administratorii încercând să promoveze cât mai mult afacerile locale din Sălaj. Chiar și sosurile sunt realizate pe loc, în bucătăria restaurantului.

Prețurile sunt accesibile tuturor clienților.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj