Connect with us

DIVIZIA A1

Ce interdicţii a primit familia Coţa de la judecători, după ce Dana şi Vasile au fost arestaţi


Vasile şi Dana Coţa au primit mai multe interdicţii din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Clui-Napoca. Printre acestea se numără şi faptul că cei doi nu au voie să discute cu voleibaliştii de la echipă. Dacă soţii nu se vor conforma, riscă să ajungă iar după gratii


Vasile şi Dana Coţa au primit mai multe interdicţii de la judecătorii Curţii de Apel Cluj-Napoca, după ce aceştia au fost arestaţi preventiv. Cele mai importante interdicţii sunt faptul că nu au voie să părăsească incincta unde sunt arestaţi preventiv la domiciliu, dar nici să comunice cu jucătorii, cu antrenorii sau cu membrii echipei Volei Municipal Zalău. DAcă cei doi nu vor respecta aceste interdicţii, judecătorii vor dispune din nou arestarea preventivă în arestul IPJ Sălaj.

“În baza art. 221 alin.2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpaţii au următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori sunt chemaţi; b) să nu comunice cu martorii, experţii din dosar, precum şi cu jucătorii, antrenorii şi membrii ACS VM Zalău. În baza art. 221 alin.4 şi 11 C.pr.pen. atrage atenţia inculpaţilor că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care le revin sau există suspiciunea rezonabilă că au comis cu intenţie o nouă infracţiune, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive”, se arată în minuta Curţii de Apel Cluj.

Reamintim că familia Coța – Dana și Vasile – din pozițiile pe care le ocupau în conducerea clubului ACS Volei Municipal Zalău, și-ar fi însușit potrivit procurorilor nu mai puțin de 3.1 milioane de lei, adică aproximativ 640.000 Euro.

Tot procurorii ne spun că cei doi membri ai familiei Coța ar fi prezentat Primăriei Municipiului Zalău documente și date false pentru obținerea de fonduri publice.

Cei doi soți au fost inițial arestați preventiv, iar apoi judecătorii au decis ca aceștia să fie mutați în arest la domciliu.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1