Connect with us

Ştiri din Sălaj

Schimbarea la faţă în Transurbis. Ce noutăţi îi aşteaptă pe călători


Reprezentanţii Transurbis şi cei ai Primăriei Zalău anunţă revoluţie în ceea ce priveşte transportul în comun. În scurt timp vor mai ajunge două autobuze electrice, iar apoi se va încerca să se introducă plata biletelor prin SMS, dar şi cu cardul


Încă două autobuze electrice vor ajunge la Zalău în această săptămână. Reprezentanţii Primăriei Zalău transmist că până la începutul lunii ulie toate cele trei autobuze vor intra în circulaţie. Până atunci, cei de la Transurbis trebuie să se ocup de recepţia autobuzelor şi de înmatriculare.

Din toamnă însă, Primăria Zalău pregăteşte schimbarea la faţă. Reprezentanţii Primăriei susţin că urmează să găsească soluţii pentru ca cei care circulă cu mijloacele de transport în comun să îşi poată procura bilete direct prin SMS. Mai mult, aproape fiecare staţie din oraş va fi dotată cu automat de eliberat tichete de călătorie.

O altă noutate este faptul că în curând se vor introduce carduri de călătorie care pot fi încărcate cu o sumă fixă şi folosite oricând. Mai mult decât atât, Primăria intenţionează să introducă inclusiv plata cu cardul direct în autobuze.

“Ne gândim la modernizarea Transurbis. Ce ştim sigur este că până în iulie scoatem trei autobuze electrice prin oraş. Urmează să vedem cum putem implementa plata prin SMS şi realiza carduri de călătorie. Transurbis va căpăta o altă faţă şi îi mulţumesc domnului director Alin Oros că este deschis la idei moderne”, susţine Călin Forţ, administratorul public al oraşului Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj