Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO EXCLUSIV! Scandal monstru de Rusalii într-o colonie de rromi din Sălaj. Mascaţii au intervenit în forţă


Un conflict între mai multe persoane a avut loc chiar în ziua de Rusalii în comuna Şamşud. Pentru a aplana spiritele a fost nevoie de intervenţia trupelor speciale şi a jandarmilor. Din nefericire însă, în loc să se liniştească, scandalagii s-au agitat şi mai tare când i-au văzut pe oamenii legii 


Spiritele au degenerat astăzi în colonia de rromi din Şamşud. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru aplanarea conflictului, însă, scandalagii, în loc să se liniştească, s-au agitat şi mai tare (vezi vido la finalul articolului).

Totul a avut loc în jurul amiezii când cinci etnici rromi din localitate, cu vârste între 18 şi 34 de ani, după ce au consumat alcool, s-au luat la bătaie cu un alt tânăr de 29 de ani. Tânărul a fost lovit de aceştia cu pumnii în zona pieptului.

S-a apelat numărul 112 iar la faţa locului a ajuns echipajul de Poliţie din comună.

Echipajul avea în componenţă şi o reprezentzantă a sexului frumos, iar văzând că nu pot face faţă scandalului, poliţiştii au chemat forţele speciale.

O autospecială a Jandarmeriri Române s-a pornit automat din Zalău, iar în scurt timp a ajuns la Şamşud pentru a sprijini echipajul de poliţie comunal.

Tot în colonia de rromi a ajuns şi o autospecială cu mascaţi.

Scandalagii, în special femeiile şi copiii, au fost revoltaţi de apariţia forţelor de ordine şi au făcut un scandal uriaş.

Totuşi, trupele speciale au reuşit în cele din urmă să domolească spiritele.

“Echipajul de Jandarmerie a oferit sprijin Poliţiei pentru a aplana scandalul din localitatea Şamşud”, ne-a transmis şi Marius Mesaroş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sălaj.

Într-un final, poliţiştii au reuşit să împartă amenzi în vloare totală de 5.000 de lei.

“Poliția a fost sesizată despre faptul că în localitatea Șamșud este un scandal între mai multe persoane. Ajunși la fața locului locului, polițiștii au aplanat scandalul și au identificat persoanele implicate. Din primele cercetări s-a stabilit că cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de alcool l-au lovit cu pumnul în zona pieptului pe un tânăr de 29 de ani. Victima nu a dorit să depună plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Față de cele cinci persoane, polițiștii au luat masura sanctionării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 5000 de lei, conform Legii 61/1991”, transmite şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj.

La faţa locului a fost prezentă şi o autospecială de ambulanţă care a oferit îngrijiri medicale.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj