Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr originar din Sălaj va candida la Primăria Câmpia Turzii


Cu origini din satul Horoatu Crasnei, Alin Sălăjean este curtat de Partidul Verde pentru a candida la funcţia de primar al oraşului Câmpia Turzii. Sălăjeanul nostru a mai fost în trecut consilier local din partea ALDE, tot în oraşul din judeţul Cluj


Alin Sălăjean, 34 de ani, este un tânăr iubit de foarte mulţi clujeni. Alin este maestru de ceremonii, om de radio şi TV, dar şi crainicul echipei de fotbal Universitatea Cluj.

Tânărul este născut şi crescut în Câmpia Turzii, însă bunici lui se trag din satul sălăjean Horoatu Crasnei.

Zilele trecute, Alin a primit propunerea Partidului Verde de a candida la funcţia de primar al oraşului din care se trage – Câmpia Turzii. În trecut, acesta a fost consilier local din partea ALDE.

Alin a fost mult timp realizator TV la posturile Antena 1 Cluj şi NCN TV, iar în ultimul timp a avut o emisiune la Napoca FM, unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din Cluj.

Mai mult, tânărul este şi crainicul echipei de fotbal Universitatea Cluj.

Din câte se pare, Alin are sprijinul mai multor oameni de afaceri de succes din Câmpia Turzii şi este în cărţi în lupta electorală.

“Am primit propunerea de la Partidul Verde. Nu am luat încă o decizie clară, dar sunt şanse mari să candidez la primărie. În rest, au mai apărut informaţii despre mine despre care pto să spun că sunt adevărate. Este foarte posibil să fiu pe buletinele de vot la următoarele alegeri. Eu am mai avut un mandat de consilier local din partea Partidului Conservator care s-a transformat apoi în ALDE”, ne-a spus Alin Sălăjean.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in Ştiri din Sălaj