Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO INCREDIBIL. Un angajat CFR strânge gheaţa cu lopata după furtuna care a lovit astăzi judeţul Sălaj


Un angajat al Călilor Ferate Române a fost surprins într-o fotografie inedită. Acesta curăţă de gheaţă trotuarul din faţa gării cu o lopată. Scenele sunt surprins în gara Ulmeni Sălaj, la graniţa judeţului nostru cu Maramureşul


Mai multe localităţi din judeţele Sălaj, Maramureş şi Satu Mare au fost lovit astăzi de o furtună puternică cu grindină. În judeţul Sălaj, cele mai afectate zone au fost Bobota, Măerişte, Nuşfalău, dar şi partea de la limita judeţului cu Maramureşul.

După furtună, într-o fotografie foarte inedită, un angajat al Gării CFR Ulmeni Sălaj a fost surprins cum curăţă gheaţa de pe trotuar cu o lopată, de parcă ar da zăpada la o parte.

Specificăm clar că Gara CFR din Ulmeni paortă denumirea de Ulmeni Sălaj în toate documentele oficiale, pentru că aceasta este situată foarte aproape de limita celor două judeţe.

Amintim că astăzi, în jurul orei 15.00 judeţul Sălaj a fost lovit de grindină. În mai multe localităţi, printre care Bobota şi Uileacul Şimleului, bucăţile de grindină care loveau pământul erau de dimensiuni mari – cât mingile de ping-pong.

Din păcate, mai multe culturi de cartofi şi viţă de vie au fost graf afectate.

Grindina a făcut prăpăd şi în oraşul Tăşnad.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj