Connect with us

HANDBAL

Adversara lui HC Zalau, la un pas de o mare drama!

Pentru HCM Roman, un necaz nu vine niciodată singur. După ce a fost surclasată de HC Zalău, în etapa de joi a Ligii Naţionale feminine, elevele lui Cornel Bădulescu au pierdut poziţia secundă – ultima ce asigură participarea în Liga Campionilor – în favoarea clujencelor de "U" Jolidon.

 

Ghinioanele au continuat pentru gruparea moldavă, astfel că, la întoarcere spre Roman, în jurul orei 1.00, autocarul în care se afla întreaga delegaţie a HCM-ului a derapat într-o curbă şi s-a răsturnat.

"Autocarul se deplasa pe DN 13B, din direcţia Gheorgheni, iar la kilometrul 30, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se  în afara părţi carosabile, din dreapta drumului", a declarat Marin Teodor – şeful Poliţiei Rutiere Gheorgheni, pentru Realitatea.net.

Din fericire, Mihaela Tivadar şi compania au scăpat nevătămate, doar cu o spaimă groaznică. Toate jucătoarele au ieşit din autocarul răsturnat printr-un geam spart. La faţa locului au apărut de urgenţă două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. "Din fericire, n-a fost nicio victimă gravă. Şoferul este puţin rănit şi se pare că are o fractură costală", a mărturisit pentru aceeaşi sursă Vasile Miko, de la Serviciul de Ambulanţă Gheorgheni. Oricum, handbalistele au fost transportate la Spitlul Municipal din Gheorgheni, pentru un consult medical, după care şi-au continuat traseul spre Roman, la bordul altui autocar.

Vezi secvenţe video de la locul accidentului:

 

http://www.realitatea.net/autocarul-echipei-de-handbal-feminin-din-roman-s-a-rasturnat-in-harghita_703234.htmlloading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL