Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Tinerii ortodocşi din Jibou au ajutat mai multe familii nevoiaşe


Mai mulţi tineri din Jibou, membri ai unei asociaţii creştine, au donat în prag de Rusalii alimente unor familii cu o situaţie materială precară


Asociaţia Tinerilor Ortodocşi din Jibou a donat mai multe pachete cu alimente familiilor cu o situaţie materială precară din oraş.

Acţiunea caritabilă a fost făcută chiar înainte de sărbătoarea Rusaliilor, iar tinerii ne îndeamnă pe toţi să fim mai buni, măcar în momentele de sărbăătoare.

Tinerii din această asociaţie anunţă că nu se vor opri aici, ci în perioada imediat următoare, vor derula mai multe activităţi de acest fel.

“Odata cu prilejul sarbatorii Rusaliilor care se apropie cu pasi repezi, asociatia noastra a pregatit cateva pachetele speciale oamenilor cu o situatia precara din comunitatea noastra! I-am vizitat pe fiecare in parte, oferindu-le un mic dar din partea bisericii, si totodata impartasind cateva cuvinte cu acestia, dupa o lunga perioada de carantina. Usor, usor, cu ajutorul lui Dumnezeu, activitatile asociatiei noastre vor avea loc din nou, bineinteles, respectand restrictiile indicate si ne bucuram ca in curand ne vom revedea cu totii, facand ce stim noi mai bine. Doamne ajuta!”, anunţă membri asociaţiei printr-un mesaj pe facebook. 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj