Connect with us

DIVIZIA A1

Secţia de volei de la SCM Zalău a intrat în posesia Certificatului de Identitate Sportivă

Gruparea zălăuană a primit actele de la Ministerul Tineretului şi Sportului, iar acum urmează demersurile pentru a fi afiliată la Federaţia Română de Volei


La Zalău se va vorbi în continuare de volei la un nivel ridicat şi asta datorită faptului că la SCM Zalău s-a format secţia de volei. Demersurile au început de la finalul lunii aprilie, astfel că cei din conducere au luat-o pas cu pas.

Mai întâi s-au trimis toate actele la Ministerul Tineretului şi Sportului pentru ca secţia de volei să primească CIS-ul. Clubul zălăuan a intrat deja în posesia Certificatului de Identitate Sportivă, iar acum urmează demersurile pentru ca SCM Zalău să fie afiliată la Federaţia Română de Volei.

Până luna viitoare, SCM Zalău va trebui să trimită la Federaţie cererea de înscriere pentru campionatul 2020 – 2021, dar şi dovada achitării taxelor de înscriere.

Chiar dacă este o echipă nouă şi va trebui să se înscrie în Divizia A2, SCM Zalău se va regăsi mai mult ca sigur la startul campionatului din Divizia A1, având în vedere că în prima ligă vor fi locuri suficiente.

Doar în această vară au mai dispărut două grupări, Gloria Buzău şi Volei Municipal Zalău, în timp ce din liga secundă, singura certitudine în ce priveşte promovarea este Steaua Bucureşti, care după o pauză de un an va reveni în primul eşalon.

”Avem CIS-ul şi acum pregătim ocumentaţia petru afiliere la Federaţie şi trebuie să autentificăm toate actele la notar. Apoi vom trimite actele la Bucureşti pentru ca să fim afiliaţi provizoriu până la prima Adunare Generală”.

Marcel Ţîrle – director executiv SCM Zalău

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1