Connect with us

Ştiri din Sălaj

Patru tineri din Şimleu, răniţi într-un eveniment rutier


În această seară, în jurul orei 20.10, un autoturism a surprins un grup de trei băieţi ce lucrau la un trailer aflat la marginea drumului şi i-a lovit din imprudenţă, nu înainte de a accidenta şi o tânără 


Marţi seara, undeva după ora 20.00,  trei tineri din oraşul Şimleu Silvaniei se aflau lângă o remorcă folosită pentru transportul de maşini aduse din străinătate. Platforma era situată la marginea străzii Gheorghe Lazăr.

La un moment dat, şoferul unui autoturism ce rula pe strada de la poalele Măgurii ar fi fost neatent şi nu i-a văzut la timp pe cei trei tineri ce reparau ceva la trailer. Nu înainte de a acroşa şi o tânără de 17 ani, aflată pe acostament.

Urmarea? Tinerii au fost izbiţi de maşină, iar în urma impactului aceştia au suferit mai multe leziuni.

Un martor spune că unul dintre cei trei băieţi aduce maşini din străinătate, probabil că tocmai cu trailerul lângă care se aflau.

La faţa locului au fost trimise echipaje de intervenţii de la poliţie, ambulanţă şi pompieri.

După ce au primit primele îngrijiri medicale, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean din municipiul Zalău, la bordul a două ambulanţe SAJ şi a unei ambulanţe SMURD.

“Pompierii militari de la Secţia Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident de circulaţie petrecut pe strada Gheorghe Lazăr din localitate. În urma evenimentului un autoturism a surprins şi lovit un grup de trei persoane care se afla în apropierea trotuarului. Acestea (tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani) au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate de către două echipaje ale ambulanţei şi a unui echipaj SMURD la UPU Zalău. Pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu”, a menţionat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvând din cadrul ISU Sălaj.

Cei prezenţi spun că tinerii au fost accidentaţi destul de grav.

Vom reveni cu mai multe amănunte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj