Connect with us

DIVIZIA A1

Mutare de ULTIMĂ ORĂ! Unde sunt arestați acum soții Coța


Curtea de Apel Cluj a decis ca familia Coța – Dana și Vasile – să părăsească domiciliul situat pe strada Cloșca din Zalău și să ispășească pedeapsa de arest la domiciliu într-o altă localitate, unde susțin aceștia că locuiesc efectiv de mai mult timp


Judecătorii Curții de Apel Cluj au decis recent să schimbe locul unde familia Coța – Vasile și Dana – își ispășesc cele 30 de zile de arest la domiciliu.

Dacă la început judecătorii au decis ca cei doi să fie plasați în arest la domiciliul din Zalău, situat pe strada Cloșca, la câteva zile decizia a fost schimbată.

Familia Coța le-a cerut judecătorilor să își poată ispăși pedeapsa la casa lor pe care o dețin în localitatea Aghireș, deoarece și atunci când au fost în stare de libertate în acea casă locuia.

“Admite cererea formulată de inculpaţii Coţa Vasile Marius şi Coţa Daniela Gabriela cercetaţi sub măsura arestului la domiciliu în dosarul de urmărire penală nr. 168/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Schimbă locul de executare a măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpaţii Coţa Vasile Marius şi Coţa Daniela Gabriela prin Încheierea penală nr. 53 din data de 27.05.2020 a Curţii de Apel Cluj în dosarul 553/84/2020 de la adresa la care aceştia îşi au domiciliul legal din mun. Zalău, str. Cloşca,  la adresa imobilului în care inculpaţii locuiesc efectiv, inculpaţii având obligaţia pe durata măsurii arestului la domiciliu de a nu părăsi imobilul unde locuiesc situat în com. Meseşenii de Jos, sat. Aghireş”, se arată în minuta instanței.

Reamintim că familia Coța – Dana și Vasile – din pozițiile pe care le ocupau în conducerea clubului ACS Volei Municipal Zalău, și-ar fi însușit potrivit procurorilor nu mai puțin de 3.1 milioane de lei, adică aproximativ 640.000 Euro.

Tot procurorii ne spun că cei doi membri ai familiei Coța ar fi prezentat Primăriei Municipiului Zalău documente și date false pentru obținerea de fonduri publice.

Cei doi soți au fost inițial arestați preventiv, iar apoi judecătorii au decis ca aceștia să fie mutați în arest la domciliu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1